Dozvolite da Vas inspiriše ekstravagancija Swiss Krono laminata iz Švajcarske

SWISS KRONO Grupa više od 50 godina razvija prirodni materijal od drveta kako bi proizvela industrijski masovni proizvod najvišeg kvaliteta i izvanredne vrednosti. Kompanija razvija rešenja koristeći prirodne sirovine za zahtevne stambene i životne prostore, koja uspešno plasira na tržište u mnogim zemljama.

Swiss Krono Group

Današnje mesto proizvodnje, koje je osnovano 1966. i nalazi se u mestu Mencnau (Menznau), u idiličnom zaleđu Lucerna (centralna Švajcarska), proizvodi drvene materijale vrhunskog švajcarskog kvaliteta i prodaje ih u celom svetu.

Swiss Quality je i njihov znak.

Paleta materijala na bazi drveta koje proizvodi SWISS KRONO i prodaje se širom sveta kreće se od ukrasnih proizvoda za nameštaj i dizajn enterijera do efikasnih OSB ploča za drvenu konstrukciju („građevinski materijali“) i laminatnih podova u različitim specifikacijama. Kupci grupe SWISS KRONO očekuju proizvode visokog kvaliteta. Grupa je razvila poverenje tokom 50 godina. SWISS KRONO grupa radi pouzdano i vrhunski. 

Kao svetski lider na tržištu drvnih prerađevina laminati švajcarske kompanije SWISS KRONO se izdvajaju po trajnosti, najboljim izradama struktura i širokoj paleti dezena, o čemu svedoče mnoga priznanja.

antistatik laminat
Foto: MV Selection / Swiss Solid Chrome V4

Visoko kvalitetno drvo osnovni je materijal za laminatne podove SWISS KRONO. Sa skoro 20 različitih kolekcija laminata, od GRAND SELECTION do SWISS SINC CHROME, ova švajcarska kompanija nudi čitav niz vizuelnih opcija. 

Kompanije Swiss Krono iz Švajcarske teži ekološki svesnoj proizvodnji, očuvanju resursa i snabdevanju održivim izvorima energije. „Genijalan koncept“ je pravi, jer materijali i energije teku jedni ka drugima. Na taj način se smanjuje emisija ugljen-dioksida i poboljšava se sveukupna vrednost drveta u svakom smislu.

Kompanije Swiss Krono iz Švajcarske teži ekološki svesnoj proizvodnji

Kao drvnoprerađivačka kompanija, u potpunosti su saglasni sa kaskadnom strategijom, odnosno krugom trupaca (engl. Timber circle). Proizvodi se prave od svezeg drveta, a potrebna energija se dobija iz recikliranog drveta, nakon što drvo prođe svoj životni vek u svakoj mogućoj upotrebi, koristi se i umesto fosilnog goriva.

SWISS KRONO AG zajedno sa svojim partnerima, kupcima i dobavljačima, praktikuje koncept reciklaže koji im omogućava pun ciklus upotrebe drveta, a to je savršeno za postizanje optimalne upotrebe drveta.

U sve većem obimu sakupljaju restlove kupaca i neželjeni nameštaj, istim vozilom kojim im dostavljau nove panele. Na taj način se smanjuje frekvencija transporta, a oni dobijaju održiv izvor energije. Novi generator energije iz biomase (proleće 2010.) unapredio je postojeću infrastrukturu proizvodnjom energije iz obnovljivih izvora energije, bez ugljen-dioksida. U tom smislu su u mnogome doprineli internacionalnom cilju smanjenja efekta staklene bašte, za zdraviji vazduh.

SWISS KRONO emisija ugljen-dioksida po jedinici proizvodnje je do deset puta manja

Proizvodnja njihovih proizvoda ima izvanredan uticaj na životnu sredinu. U poređenju sa sličnim fabrikama, SWISS KRONO emisija ugljen-dioksida po jedinici proizvodnje je do deset puta manja – dostiže postavljene ciljeve primenom korporativne strategije, proizvodi i energija prelaze kraća rastojanja obezbeđujući obnovljive izvore energije, što vodi sveukupnoj energetskoj efikasnosti.

MV.Selection je ovlašćeni zastupnik za Srbiju

Nakon četiri godine saradnje sa švajcarskom kompanijom „SWISS KRONO“ u Lucernu, nastala je ideja i želja da njihov asortiman sofisticiranih podnih obloga plasiraju na naše tržište.

Kompanija MV.Selection iz Beograda je ovlašćeni zastupnik SWISS KRONO kompanije i u svom asortimanu predstavlja najkvalitetnije podove marke SWISS KRONO proizvedene u Švajcarskoj.

Foto: MV Selection / Swiss Krono Evolution – 14mm / Aquastop

Kupovinom laminata u kompaniji MV.Selection, svetskog lidera „SWISS KRONO“, štedite dugoročno jer oni nude: zagarantovani kvalitet, profesionalnu konsultaciju, lični izbor prilagođen Vašem ukusu i domu, tačnost i ekspeditivnost i potpunu pouzdanost.

Osim toga što dobro izgleda, Swiss Krono laminat je izuzetno kvalitetan. Izgledom i strukturom je kao skupocen masivan pod. Bez premca je u pogledu dubine i preciznog usaglašavanja dekora i strukture. U proizvodnji se koristi najnovija tehnologija i naravno poznata švajcarska savesnost u pogledu visokog kvaliteta.

U saradnji sa Swiss Krono, MV Selection Vam daje garanciju od 25 do 35 godina na podne obloge.

Preciznost i istrajnost u poslovanju je ono po čemu se kompanija MV.Selection prepoznaje i izdvaja od drugih. Uz to se podrazumeva da Vam nude i veliku spremnost za dostavu kao i uvek aktuelni i najnoviji izbor podnih obloga na zalihama sa definisanim inventarom.

 

MV.Selection d.o.o.
Tadije Sondermajera 10, Exing Home 65
11070 Novi Beograd
011 630 8 555
066 630 8 555
info@mvselection.rs
www.mvselection.rs