Centralni događaj drvno-prerađivačke industrije

Ove jeseni na Beogradskom Sajmu

56. Međunarodni sajam mašina, alata i
repromaterijala iz oblasti drvne industrije

Beogradski sajam, centar regionalnih privrednih dešavanja, ove jeseni tradicionalno će organizovati najveći događaj industrije nameštaja i drvne industrije u ovom delu Evrope.

56. MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA, OPREME I UNUTRAŠNJE DEKORACIJE, ODRŽAĆE SE OD 6. DO 11. NOVEMBRA 2018. GOD. U SVIM HALAMA BEOGRADSKOG SAJMA. Paralelno sa ovom manifestacijom tradicionalno će se odvijati MEĐUNARODNI SAJAM MAŠINA, ALATA I REPROMATERIJALA IZ OBLASTI DRVNE INDUSTRIJE, KOJI ĆE U 56. IZDANJU TRAJATI OD 6. DO 10. NOVEMBRA.

Manifestacija je prilika da se prikažu inovacije, pravci razvoja i perspektiva drvne i industrije nameštaja. Značaj manifestacije za domaću i regionalnu privredu ogleda se u afirmaciji domaćih prozvođača iz oblasti drvne industrije i mogućnosti da svoju produkciju predstave velikom broju kupaca (bayera) i profesionalaca iz zemalja u okruženju, Evrope i sveta. Veliki prirodni resursi i potencijali Srbije i jasna biznis orijentacija manifestacije uz program vrhunskog kvaliteta doprineli su interesovanju za drvnu industriju Srbije i njenu ekspanziju na sajmu.

Izložbeni program Međunarodnog sajma mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije obuhvata široku paletu proizvoda za građu, površinsku obradu i spajanje, asortiman okova i ukrasa za nameštaj kao i bogat izbor tekstila, tkanina i kože za nameštaj i tehnološki inoviranih materijala. Uz najsavremenijije mašine i mahanizaciju koji omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehaničke, električne i pneumatske alate, sajam je jedinstven događaj i mesto sa sveobuhvatno sagledavanje ponude i mogućnosti ove privredne grane.

U vremenima kada svetsko tržište podrazumeva i diktira stalno usavršavanje i visoke standarde, ova manifestacija i dalje je najveći privredni događaj u regionu u oblasti drvne industrije i proizvodnje nameštaja.

Vizija Beogradskog sajma je da pokaže da su domaće kompanije kao i brendovi iz regiona, kvalitetni i konkurentni u svetu i po svim parametrima u rangu inostranih kompanija.

U direktnom kontaktu sa domaćim proizvođačima, kupci iz celog sveta uspostaviće saradnju i sklapati poslovne aranžmane, sve sa ciljem povećanja izvoza domaćih proizvoda iz regiona. Poslovni dan tradicionalno je predviđen za susrete poslovnih posetilaca, a svim učesnicima je za direktniju komunikaciju i poslovno umrežavanje dostupan B2B poslovni portal http://bff.talkb2b.net/

Događaj svake godine poseti više od 85.000 ljudi što svedoči o tradicionalnoj naklonosti najšire publike i čini ga jedinstvenim događajem za sve učesnike i posetioce.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs

Prethodni tekstUputstvo za održavanje i čišćenje drvenih podova – Parketi Tomović
Sledeći tekstPametno grejanje za 21. vek – Rovex Inženjering d.o.o.