Bjelin Hardened Wood osvojio nagradu za najbolji sveukupni proizvod na TISE 2023

Bjelin je član švedske porodične firme Pervanovo sa sedištem u Vikenu, na jugu Švedske, sa najmodernijim proizvodnim kapacitetima u Hrvatskoj. Grupa ima 2200 zaposlenih, sa godišnjim obrtom od skoro 2 milijarde SEK. Osnivači Bjelina izumeli su prve svetske proizvode od laminata tokom njihovog boravka u Perstorpu krajem sedamdesetih godina, pre nego što su uveli inovativne podne obloge na klik devedesetih godina, koje su sada vodeća proizvodna linija kompanije. Globalna prodajna organizacija Bjelina trenutno plasira svoju najnoviju inovaciju zelenih podova, Hardened Wood, tehnologiju za stvaranje izdržljivih i ekoloških podova. Hardened Wood napravljen  Woodura® tehnologijom je patentirao R&D firme grupe Välinge Innovation AB, www.bjelin.com

Bjelin Hardened Wood osvojio je nagradu za komercijalni raspon 33 na The International Surface Event (TISE) 2023. Sa inovativnim tehnologijama 5G® Dry™ i Woodura® iz Bjelin sestrinske kompanije Valinge Innovation, održivi Hardened Wood Commercial serija je nagrađen najbolji ukupni proizvod.

„Kvalitet je ključan za Bjelin Hardened Wood, koristeći visok standard drvenih podnih proizvoda u kombinaciji sa naprednim tehnologijama“, rekao je Zach Adams, generalni direktor Välinge North America. „Stoga je čast što smo priznati ovom prestižnom nagradom“.

The ‘Best of Awards’ održava se svake godine na dobro poznatom i široko priznatom TISE-u u Las Vegasu, a industrija i učesnici glasaju za najbolje proizvode.

Komercijalne oblasti zahtevaju jedinstvene zahteve i tradicionalno se radi o obliku, a ne funkciji — ali više ne.  Hardened Wood Class 33 asortiman iz Bjelina dokaz je da prelepi drveni pod može biti savršeno pogodan čak i za prostore sa visokom prohodnošću. Sa naprednom tehnologijom iz Välinge Innovation, sada je moguće postići savršen temelj za vaše poslovanje, bilo da se radi o hotelu, restoranu, kafiću ili butiku, bez potrebe za bilo kakvim kompromisima.

„Naše patentirane tehnologije donose velike prednosti svakom podu. Sada možete dobiti drveni proizvod sa znatno višim nivoom vodootpornosti. 5G® Dry™ je potpuno vodootporan pod i Woodura® tehnologija stvaraju veoma vodootporne površine. Ovaj metod takođe čini drvene daske nekoliko puta jačim, otpornijim na ogrebotine i udarce i izdržljivijim od bilo koje tradicionalne opcije. To znači da ćete dobiti pod vrhunskog kvaliteta čak i kada se postavi u komercijalnom prostoru“, Rekao je Per Nigren, Izvršni potpredsednik, Välinge Innovation.

BJELIN d.o.o. logo

BJELIN d.o.o.
www.bjelin.com

Prodajni predstavnici za Srbiju:

* Vujnović Enterijeri d.o.o.
www.vujnovicenterijeri.rs
* Pinoles d.o.o.
www.pinoles.com