Pravi izbor za opremanje enterijera vašeg hotela, restorana ili kafića

Prilikom izrade enterijera hotela, restorana ili kafića potrebno je posebnu pažnju obratiti na podnu oblogu. Pored vizuelnog aspekta treba razmotriti i kvalitativne stvari poput izdržljivosti, lakoće održavanja, topline poda, akustike, udobnosti za goste.

U HoReCa sektoru je veoma dugo ustaljeno rešenje za podnu oblogu bila keramika u restoranima/kafeima i tepisoni u hotelima. Poslednjih nekoliko godina i LVT podovi sve više nalaze svoju primenu u ovakvim objektima.

U hotelima je primetan trend postavke LVT podova u sobe, pre svega zbog izuzetno realističnog dizajna i topline poda, potom jednostavnog održavanja i dugotrajnosti.

Podovi za kafić
Brunch cafe Beograd / foto: Modularno podovi d.o.o.

Za razliku od tepisona koje bi, prema standardima hotelijerske struke, trebali promeniti u roku od 5-7 godina sa LVT podom je napravljeno dugoročno rešenje. LVT podovi su naročito dobro rešenje za planinske hotele zbog svoje vodootpornosti i izdržljivosti.

Mapa referentnih objekata u Srbiji
Mapa referentnih objekata u Srbiji / Modularni podovi d.o.o.

U restoranima i kafićima LVT podovi pronalaze sve veću primenu jer sloboda u kombinovanju velikog izbora dezena, tekstura i dimenzija pruža mogućnost kreiranja potpuno jedinstvenog enterijera ugostiteljskog objekta. Tim Modularnih Podova konstantno teži ka denisanju pravih rešenja koja će oplemeniti enterijere klijenata, omogućiti veću udobnost gostiju i zaposlenih uz zadovoljavanje kvalitativnih kriterijuma i finansijskog momenta investitora.

Modularni podovi logo

MODULARNI PODOVI d.o.o.
Nikole Dobrovića 12/15
11077 Beograd – Novi Beograd

SHOWROOM YUBC
Bulevar Mihajla Pupina 10g, lokal v.p.62
11070 Novi Beograd
+381 65 8557 025
+381 65 8557 920

www.modularnipodovi.com
office@modularnipodovi.com