Podovi za prodavnice i restorane

Podove za prodavnice, butike ili restorane Bimeco doo nudi u LVT DESIGN varijanti sa poliuretanskim zaštitnim slojem od 0,9 mm visoke otpornosti na habanje. Baza od elastičnog PVC-a donosi udobnost i dugotrajnost.

Posebnu pažnja treba posvetiti podnim obloga pri uređenju podova za prodavnice, restorane, butike… jer one predstavljaju važan faktor za funkcionalnost, komfor i dugovečnost objekta. Izbor materijala podnih obloga definiše namena prostora te kada su posredi kancelarije, prodajna mesta, butici ili sl, koji spadaju u komercijalne i javne objekte, podovi u njima treba da odgovore na više zahteva, od tehničkih do estetskih.

Kako bi boravak u takvim prostorima bio prijatan, rad neometan i udoban, podne obloge treba da odlikuju trajnost, izdržljivost, lakoća postavke i održavanja, kao i dobra toplotna i zvučna izolacija.

Estetski momenat je takođe važan, kako za zaposlene, tako i za posetioce, a svakako da daju i identitet i jedinstvenost samom prostoru. Dizajneri sve više teže raznovrsnoj dekoraciji enterijera, koji se odnosi i na izbor podnih obloga, budući da one nose opšti utisak ambijenta, te se i na ovom polju javljaju vrlo kreativna rešenja.

BIMECO doo / PVC podovi za prodavnice, restorane, butike...
foto: BIMECO doo / PVC podovi za prodavnice, restorane, butike…

Širok izbor dezena uklopiće se u svaki enterijer vašeg objekta.

BIMECO DESIGN podove možete sami montirati ali i razmontirati i preneti na drugu lokaciju. Bez lepljenja se postavljaju i na stare oštećene podove.

BIMECO logo

BIMECO d.o.o.
Čika Stevina 8/2, 21000 Novi Sad
T. +381 21 3007 166
M. +381 62 332 532
office@bimeco.rs
www.bimeco.rs