Gumene ploče – Bezbednost je najbolja investicija

Gumene ploče po evropskim standardima 

Ecoguma DOO je osnovana od strane dva renomirana proizvođača gumenih ploča. U pitanju su mađarske kompanije, Gumitegla kft Budapest i Gumetgla arabona Gyor. Iza ovih kompanija stoji više stotina hiljada kvadratnih metara proizvedenih gumenih ploča po najvišim standardima. Trenutno se, gumene ploče od reciklirane gume ECOGUMA proizvode u ovim fabrikama, a od sledeće godine počinje i sa proizvodnjom u Srbiji za područje bivše Jugoslavije i izvoza u Rusiju i ostale zemlje.

Najbolji odnos cene i kvaliteta na našem tržištu

Gumene ploče se proizvode po najsavremenijim tehnologijama i spadaju u  ekološki proizvod. Ecoguma nudi široku paletu gumenih ploča za sve vrste namena i to PlayBric zaštita podnih površina od pada EN 1177, što potvrđuje TUW sertifikat.

SportBric izrada sportski terena i zaštita od sportskih povreda.

UniverzalBric za popravku postojećih tartan staza, izrada atletskih staza i sportskih terena.

FarmBric za zaštitu od povreda i za higijenski čistiji objekte.

HomeBric pruža toplije, trajnije podove u kući, kancelariji, i u drugim ustanovama…

PoolBric pruža sigurno kretanje na vlažnim površinama. Idealan proizvod za prostor oko bazena. FitnesBric pruža sigurnu i bezbednu podlogu od sportskih povreda.

RouteBric izrada pešačkih staza i biciklističkih trgova – smanjuje troškove gradnje i do 80%.

UrbanBric izrada pešačkih, parking prostora. Eliminišite skupe građevinske radove – i postavljaju se direktno na zemljanu ili drugu površinu.

WorkBric izrada bezbednosnih staza, staza protiv umora i industrijskih podova – podržava Haccp Sound Absortion ublažavanje zvuka i vibracija kao i toplotnu izolaciju poda.

TruckBric zaštita tovarnih prostora i tovara u vozilu.

FrontDoorBric zamenjuje skupe otirače, lako higijensko održavanje. Prednosti gumenih ploča, dug vek trajanja, veliki izbor boja, podloga je suva i posle kiše, jeftinije od livenih gumenih podloga, lako postavljanje na svim površinama. Po potrebi mogu se skidati mobilna igrališta i lake su za održavanje i čišćenje. 

Naš slogan je : BEZBEDNOST JE NAJBOLJA INVESTICIJA!

Predstavljamo:

Bezbednost je najbolja zaštitaPlayBric

PlayBric gumene ploče isključivo su namenje za zaštitu dečijih igrališta, rizičnih mesta koje treba sprečiti odnosno svesti na minimum povrede usled visinskih padova. PlayBric gumene ploče maksimalno podržavaju regulative EU EN 1176 i EN 1177 koja se odnose na igrališta. Bitne odlike PlayBric gumenih ploča:

  • sprečavaju povrede usled visinskih padova od 1m do 3m
  • porozne površine, što stvara protiv kliznu površinu
  • vodopropustna, nakon kiše može se odmah koristiti
  • ne menja karakteristike pri visokim i niskim temperaturama
  • elastične, mekane, odličan toplotni izolator
  • lako postavljanje-skidanje, prenosivo, a moguće ih je i farbati

SportBric

Vrlo popularne i tražene gumene ploče. Zahvaljujući njegovom svojstvu i karakteristikama sve više se postavlja na postojeće sportske terene, multifunkcijske terene, izradu mobilnih igrališta. SportBric gumene ploče sprečavaju sportske povrede i uganuća, čine podlogu mekšom, neklizajućom, a da pritom ne utiče na odskakanje lopte od površine. Opšte karakteristike i odlike SportBric gumenih ploča:

  • Ergonomične, sprečavaju fizička opterećenja mišića
  • Porozne, vodopropusne, moguće korišćenje nakon kiše
  • Moguće postavljanje na sve vrste podloga postavljanjem ili lepljenjem

FarmBric

Proizvodimo i specijalne gumene ploče FarmBric isključivo namenjene za ergele, štale, zoo vrtove, kaveze… FarmBric ploče pružaju bolji uslov za smeštaj samih životinja, sprečavaju upalu i česte infenkcije papaka. Upotrebom FarmBric gumenih ploča postiže se ogromna ušteda u lečenju i do 70%. FarmBric ploče su vodopropustljive, lako higijensko održavanje čine bitne karakteristike ovog proizvoda. Mogućnost postavke na svim podlogama i terenima.

HomeBric

HomeBric ploče pružaju veliku mogućnost primene i kreacije u Vašem domu od izrade staza, terasa, garaža. Primena unutar i van objekta. Idealno rešenje kod izrada staza oko kuće ili u kući, popločavanje otvorenih ili zatvorenih terasa, ispod sedećih baštenskih garnitura, oko roštilja. Takođe se mogu koristiti za popločavanje garaže, radionice, staklenika, hodnika, dnevnog boravka, podruma… Ploče su vodopropusne što omogućuje da se nakon kiše odmah mogu koristiti na terasi ili kao staza. Unutar objekta omogućuje toplu i mekanu podnu površinu. Ploče su porozne te sprečavaju klizanje i u vlažnim uslovima. Odlično rešenje za postavku kao otirač ispred ulaznih vrata radi sprečavanja unošenja blata, snega…

PoolBric

Sve popularnije kako po ceni tako po svojstvu PoolBric gumene ploče nalaze primenu kod bazena, džakuzija, otvorenih tuševa, splavova, čamaca, brodova… Brza i jednostavna postavka na svim terenima. Ploče su vodopropusne tako da pruža sigurnu i bezbednu podlogu i sprečava klizanje. Otporan na vremenske uslove i temperature, ne menja svoja svojstva ni pri jako niskim temperaturama.

Zaštita od klizanja na raznim vrstama podova

Vršimo trajnu zaštitu svih vrsta podnih povrsina od klizanja izazvanih od uticaja vode, ulja, masti i praškasth materijala. Naša zaštita bazira se na najsavremenijim tehnologijama koje su zvanično odobrene i atestirane. Moguća primena: U unutrašnjosti objekta kao i spolja. Garancija od 4 do 15 godina. Pravo rešenje za kuhinje, kupatila, terase, splavove, plovne objekte, industrijske pogone, škole, zdravstvene ustanove, hotele, wellnes i spa centre, radne mašine, skele, platforme… Da li ste znali da 80% svakodnevnih povreda nastaje usled povreda izazvanih klizavim površinama. Izuzmite Vašu odgovornost našim rešenjima sa kojima postižete maksimum. Koeficijent trenja je 1mi odnosno R13. Naša rešenja primenjena su u mnogim zemljama širom sveta u kompanijama: Nestle, Pepsi, Heiniken, Coca Cola, Hilton, London airport, Nato… U Srbiji naša rešenja koriste: Atomska banja, Banini, Temporex, Idea… Sprečite na vreme moguće povrede i uskladite vaše površine zakonu o zdravlju i bezbednosti na radu.

ECOGUMA zaštita
Ecoguma d.o.o.

www.ecoguma.rs

Rubbric

AntiSlip Protection i ECOGUMA
Prilaz 22, 11080 Zemun, Srbija
Mob: +381 69 112 12 95, +381 69 112 12 65
info@ecoguma.rswww.ecoguma.rs
info@protivkliznazastita.co.rswww.protivkliznanastita.co.rs