Teme: igrališta

drveno metalna konstrukcija dečijeg igrališta

Dečija igrališta i standardi pravilnika o bezbednosti na njima

Naime, pored uobičajene vesele graje, u nekim delovima grada pojavile su se nova i vesela dečija igrališta. Veoma je lep osećaj kada vidite takav...
Gumeni pod

Sve popularniji materijal – Gumeni podovi u domovima i javnim objektima

Gumeni podovi se najčešće mogu sresti u komercijalnim prostorima ili javnim objektima. Najčešća upotreba gumenih podova koju smo kod nas imali priliku da vidimo...
Veštačka trava

Pejkom d.o.o. – Kvalitet, iskustvo i posvećenost

Pejkom d.o.o. je preduzeće sa mladim, ali veoma iskusnim i vrednim timom ljudi koji ima jedisntvenu viziju kako da našu sredinu učini lepšim mestom za sve one koji vole sport, rekreaciju i brinu o sigurnosti igrališta za naše najmlađe.

 

Nema potrebe skidati stare sportske podloge

Modularni sportski podovi

Zbog svoje posebne konstrukcije sportske podloge imaju odlične performanse sa veoma visokim stepenom sigurnosti za sportiste uz primerne cene. Zbog toga su ove sportske podloge upotrebljive za školska igrališta i za takmičenja na najvišem nivou.

 

ECOGUMA Bezbednost je najbolja investicija

Gumene ploče – Bezbednost je najbolja investicija

Ecoguma DOO je osnovana od strane dva renomirana proizvođača gumenih ploča. U pitanju su mađarske kompanije, Gumitegla kft Budapest i Gumetgla arabona Gyor. Iza ovih kompanija stoji više stotina hiljada kvadratnih metara proizvedenih gumenih ploča po najvišim standardima. 

 

Dečije igralište

Dečija igrališta kao najlepše dekoracije svakog grada

Zaštitni paneli od reciklirane gume koriste se za opremanje dečijih igrališta. Paneli mogu izdržati sve temperaturne promene bez oštećenja. Oni nisu deformabilni, otporni su na habanje, lako se seku i prianjaju na zemlju.

Dečije igralište

Podovi za dečija igrališta: Sigurnost i bezbednost dece na prvom mestu

Školska i dečija igrališta su najuzbudljivija i najzabavnija mesta za decu svih uzrasta. Deca obožavaju igrališta i uživaju da provode vreme igrajući se, kako sami tako i sa prijateljima. Međutim, iako deca ne razmišljaju mnogo o ovoj temi, odrasli, posebno oni koji se bave projektovanjem i izradom igrališta, treba da povedu računa o bezbednosti dece. Osim sprava i igračaka za decu koje će se pojaviti na igralištu, jako veliku ulogu u bezbednosti dece na igralištima igra i – podna obloga od koje je igralište načinjeno.

Mobilijar, fitnes sprave na otvorenom i dečja igrališta sa atestima

Mobilijar, fitnes sprave na otvorenom i dečja igrališta sa atestima

Kompanija Bonus Co iz Beograda pored opremanja sportskih objekata, velikih i malih hala, izgradnje terena sa vestačkom i prirodnom travom je distributer kompanije Doa Park za Srbiju. Kompanija Doa Park se bavi proizvodnjom mobilijara i opreme za dečija igrališta kao i fitnes sprava na otvorenom. Nudimo širok spektar boja i visina gumiranih ploča kao i veliki izbor mobilijara. Rekviziti Doa Park su sačinjeni od drveta ili metala sa dodacima polipropilena te nisu štetni za okolinu.

Podovi za dečja igrališta

Podovi za sportske terene i dečija igrališta

Preduzeće Maraton ldn DOO se bavi izvodjenjem sportskih gumenih podloga - tartana, za otvorene, zatvorene sportske terene kao i za atletske staze. Sportske podloge izrađujemo sa sopstvenim SMG mašinama, u saradnji sa renomiranim švajcarskim proizvođačem sportskih podloga firmom Conica. Saradnja sa Conicom nam garantuje vrhunski kvalitet a za korisnika sigurnost i bezbednost više godina. Kompletni sistemi sportskih podloga su atestirani od strane svetskih federacija kao sto su IAAF, FIBA, IHF, ASTM kao i usklađenost EN norme.

Dečije igralište

Nova dimenzija recikliranja

Iako svest o značaju reciklaže za generacije koje dolaze postoji, mnoge mogućnosti u Srbiji još uvek ne koristimo na pravi način. Na primer, šta sa gumom koja je odslužila svoje?
Reciklažom otpadnih guma teško razgradiv otpad pretvara se u novu sirovinu , koja se dalje koristi u proizvodnji, čime se pruža doprinos zaštiti životne okoline.

Pročitajte još :