Valjani gumeni podovi u teretanama

Valjani gumeni podovi nude odličnu trajnost i pogodni su za unutrašnju upotrebu u oblastima koje zahtevaju otpornost i apsorpciju zvuka. Primeri takvih aplikacija uključuju: fitness centre, biblioteke i knjižare, hotele, podrume, ski lože, zvučne izolacije, saobraćajne površine, obrazovne ustanove i zdravstvo.

Okruženje

Valjani gumeni proizvodi izrađeni su 100 odsto od reciklirane gume i specijalno modifikovanog polimernog veziva. Zbog visokog nivoa recikliranog materijala u svakoj rolni, ovi proizvodi ispunjavaju i premašuju uslove propisane u američkom Savetu za zelenu gradnju.

Trajnost

Poliuretanska veziva visoke čvrstoće, kao ona koja se koriste u sintetičkim trim stazama, koriste se u izgradnji valjanih proizvoda od gume. Kada se kombinuju sa recikliranom gumom, dobijaju se veoma izdržljivi podovi. Valjani gumeni podovi imaju odličnu apsorpciju zvuka. Napravljeni od hiljada i hiljada sitnih gumenih granula, nude superiornu udobnost nogama. Njihove elastične osobine ublažavaju napetost od trčanja, vežbanja, hodanja ili stajanja.

Gumeni pod u teretani

Lako održavanje

Ovi podovi se čiste metlom, vlažnim sunđerom ili usisivačem. Ukoliko je potrebno, koriste se i blagi deterdženti.

Instalacija

Gumeni podovi mogu lako da se postave preko bilo koje glatke površine, uključujući beton, asfalt, drvo ili pločice, koristeći raznovrsne lepkove ili dvostrane samolepljive trake.

Valjani gumeni pod u rolni

Gumeni podovi  svakako su najboji izbor za enterijer vašeg poslovnog ili privatnog prostora, namenjeni svakoj aktivnosti koju možete da zamislite.

Prethodni tekstSistemi toplovodnog podnog grejanja
Sledeći tekstTepih kao mekano delo umetnosti