Podovi za vaše ljubimce

Gumeni podovi obezbeđuju trajnu, elastičnu površinu za igru pasa, omogućavajući lako čišćenje i održavanje. Gumeni materijal smanjujei stres na zglobovima i mišićima kućnih ljubimaca i njihovih staratelja. Proklizavanja gumene podne obloge je nemoguće.

Životna sredina

Gumeni proizvodi su izrađeni 100 odsto od reciklirane gume i specijalno modifikovanog polimernog veziva.

Trajnost

U proizvodnji valjanih podova od gume,koriste se visoke čvrstoće poliuretanskih veziva, kao i ona koja se koriste u sintetičkim stazama za džogiranje i trčanje. Kada se kombinuju sa recikliranim gumama, dobijajau se veoma izdržljivi podovi.

Zvučna absorpcija i absorpcija na udarace

Gumeni podovi imaju odličan kvalitet zvuka i odličnu absorpciju na udarce pa mogu poslužiti kao efikasan vibracioni bafer. Ove karakteristike su posebno važni za primenu u zatvorenim prostorijama. Napravljeni od hiljade sitnih gumenih granula, podovi od gume nude superiornu udobnost nogama. Njene elastične osobine ublažavaju napetost trčanja, vežbanja, hodanja ili stajanja.

Kućni ljubimci

Oko polovina naših domaćinstava ima kućnog ljubimca. Ljudi vole svoje prijatelje, ali oni mogu biti teški za održavanje na nekim vrstama podova. Jedan od najvećih problema sa kućnim ljubimcima su njihovi nokti. Ako ih ne održavate, oni mogli ogrebati vaš pod. Dobra vest je da možete imati lep pod i dalje, a pritom, zadržati vašeg ljubimca. Vaši ljubimci čine važan deo vašeg života, i s toga im treba posvetiti pažnju i ugoditi im. Vaši psi će uživati u igri sa vama, vežbanju i dresuri na ovakvim podnim podlogama.