Bez umetnosti to bi bio samo pod

Lamar parketi nemaju podelu po klasama u smislu kvaliteta parketa kao što imaju neki parketi.Takozvane klase kod troslojnih parketa LAMAR odnose se isključivo na vizuelne karakteristike gornjeg sloja drveta od kojeg je sačinjena lamela parketa.

Parketi iz kolekcije Eterna su unikatna kreacija naših zanatlija čije stvaralaštvo u kombinaciji sa prirodom postaje umetnost. Kao pravo umetničko delo, ovi parketi su jedinstven način da se prikažu vaš stil i prirodno savršenstvo drveta izvajano ljudskom rukom.

parket
Foto: Lamar parketi / Svaka daska troslojnog Lamar parketa različita je po strukturi drveta

Eterna parketi su ručno hoblovani i ručno obrađeni parketi koji su dizajnirani da imaju izgled starijeg stila. Izrađuju se u dimenzijama 210 /180*1000-2200 mm. Lepota drveta je dodatno naglašena bojenjem i uljenjem sto vašem prostoru daje istovremeno, notu topline, udobnosti ali i vremešnosti.

Podovi LAMAR predstavljaju prirodnu harmoniju svakom okruženju čije dragocenosti, poput osećaja lepote i topline zauvek traju. Ne postoji boja u prirodnom drvetu koja se ne može dočarati LAMAR parketom, kako bi se realizovala svaka zamisao u oslikavanju poda, tako da su mogućnosti u izrazu kreativnosti neograničene.

lamar

LAMAR flooring d.o.o.
Bulevar Oslobođenja 18c
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 (0) 11 36 90 247
Mob: +381 (0) 63 303 506
Mail: office@lamarflooring.com
www.lamar-parket.com

Prethodni tekstSFERA 2021: Naučno-stručna konferencija „Tehnologija betona”
Sledeći tekstGrejni kablovi za grejanje rasadnika