Baumit samoizravnavajuće mase – Savršeno nivelisanje

Savršeno ravna površina! Baumit samoizravnavajuće mase predstavljaju savršeno rešenje za sve tipove podova, kako u starim, tako i u novim objektima. Za sigurne i čvrste podove, savršeno nivelisane, bez pukotina. Pogodne su i za podno grejanje, bez dodataka i veoma su dugoročne.

GLATKO I RAVNO

Ukoliko imate neravne površine podova koje je potrebno izravnati i ugladiti, kod novih kao i kod starih objekata prilikom renoviranja, potrebna vam je visokokvalitetna samorazlivajuća masa za izravnanje. Baumit Nivello linija proizvoda je idealan izbor.

BRZOVEZUJUĆE I ČVRSTE

Zahvaljujući brzom vezivanju mase, kretanje preko mase je moguće nakon 2-3 sata. Postavljanje podnih obloga moguće je već nakon 24h, u zavisnosti od tipa obloge i debljine nanetog sloja. Baumit Nivello karakteriše minimalno skupljanje bez pukotina čak i kod debljih slojeva.

Baumit Nivelo – Savršeno nivelisanje

Baumit Nivello Quattro

Baumit Nivello Quattro
Baumit Nivello Quattro

Nivello Quattro je samorazlivajuća masa, izrađena na bazi posebnog Casubi veziva, za upotrebu pre polaganja svih vrsta podnih obloga unutra. Maksimalna debljina sloja je 1-20 mm, a mogućnost polaganja obloga već nakon 24 h. Pogodna je i za podna grejanja. Karakteriše je vrlo dobro razlivanje i optimalna svojstva nivelisanja a kao rezultat dobija se homogena, glatka površina gotovo bez pora, apsolutno bez stvaranja površinske napetosti.

Baumit Nivello 30

Baumit Nivello 30
Baumit Nivello 30

Nivello 30 je samonivelišuća masa za izravnavanje na cementnoj bazi (klasa CT-C25-F5 prema EN 13813) za unutrašnju primenu u debljinama 2-30 mm, pre nanošenja podnih obloga bilo koje vrste. Pogodna je za renoviranja i novogradnju. Bez dodataka pogodna i za podno grejanje. Karakteriše je povećana čvrstina.

Baumit Grund

Baumit Grund
Baumit Grund

Kao sistemsko rešenje uz Baumit Nivello, koristi se prajmer Baumit Grund koji omogućava optimalnu vezu podloge i samoizravnavajuće mase. Ovaj disperzivni visoko kvalitetni pretpremaz bez rastvarača, na bazi sintetičke smole, jako dobro suzbija poroznost na izrazito upijajućim podlogama, poput cementnih i kalcijum-sulfatnih estriha, grubih betonskih podova itd. Dostupan je u pakovanju od 5kg i 1kg.

www.baumit.com
BAUMIT d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
T: +381 11 347 50 82
office@baumit.rs
www.baumit.rs