Baumit openSystem – Ko vam može garantovati zidove koji dišu?

Ugodna i zdrava klima sa Baumit openSistem-om

Baumit open – jedinstvena klimatizirajuća fasada koja diše kao cigla. Čuva vaše zidove hladnim tokom leta i toplim tokom zime. Baumit open je savršeno optimizovan sistem. Baumit openContact lepak, savršeno štiti fasadu od svih vremenskih uslova, absorbuje termička naprezanja i time sprečava mogućnost nastanka pukotina na Vašoj fasadi.

Regulacija vlage je zagarantovana

Baumit open termoizolacione ploče osiguravaju 5x bolju regulaciju vlažnosti, nego konvencionalni EPS izolacioni materijali. Bez toplotnih mostova, kuća je savršeno izolovana i nema nastanka buđi. Ništa ne može stati na putu zdravog, udobnog i srećnog doma.

Baumit open – jedinstvena klimatizirajuća fasada koja diše kao cigla
Baumit open – jedinstvena klimatizirajuća fasada

Savršena završna dekorativna fasada za najbolji sistem

Baumit Nanopor Top fasadni malter, znači aktivno samočišćenja snagom svetla i fotokatalize. Vaša fasada na taj način ostaje čista i lepa za dvostruko duže vreme. To je fasada koja ne traži održavanja i čuva vrednost za dugi vremenski period. Ton kartu Baumit Life čini 888 nijansi boja koje su dostupna za vaš dom – dobićete jedinstven i prepoznatljiv dizajn!

Baumit openSistem

■ Čuva energiju i troškove grejanja
■ Nema termo mostova – nema buđi
■ Garantovano ugodna i prijatna unutrašnja klima

www.baumit.com

Baumit Serbia d.o.o.
A. Smederevski put 25k, 11130 Beograd, Srbija
T. +381 (0) 11 347 50 79
F. +381 (0) 11 347 47 95
W. www.baumit.rs

Prethodni tekstProizvodi Semmelrock Stein + Design dostupni u Srbiji
Sledeći tekstOsvežite prostor dekorativnim tapetama
Marka Baumit je danas prisutna u svesti građevinara i razvila se u jednu od najpoznatijih marki građevinskog materijala. Jasni ciljevi u poslovanju doveli su Baumit od pionira u građevinarstvu do broja 1 u Austriji i visoko pozicionirane marke u svakoj zemlji gde posluje. U Srbiji Baumit posluje od 2002. godine sa sedištem u Beogradu.