AquaBoutique: Uređenje stana – uživanje ili napor?

AquaBoutique, kao ovlašćeni distributer velikog broja najprestižnijih svetskih brendova, svojim posetiocima nudi upravo takvu mogućnost. Od izbora najkvalitetnijeg parketa pa do završnih detalja kao što je držač za četkice za zube, u izložbenom salonu Akvabutika koji se nalazi u strogom centru Beograda (tačno preko puta poznatog restorana “Franš”) se mogu pronaći mnogi zanimljivi proizvodi poređani jedan do drugog. Na ovaj način je lako uporediti dizajn i cene konkurentskih proizvoda za samo nekoliko minuta i pronaći upravo ono što se uklapa u predviđeni stil novog stana ili kuće, ali i u porodični budžet.

Parketi Listone Giordano spadaju u najprivlačniji deo ponude, jer je ovaj luksuzni brend tek ove godine zvanično stigao u Srbiju. Na to treba dodati italijanske pločice Bardelli i IslaTiles, Glass hidromasažne kade i Effegibi saune, Duravit sanitarije, Hansgrohe tuševe i slavine – kompletna lista je suviše duga da bi ovde bila navedena u celini. Uz pomoć stručnog i ljubaznog osoblja, prva faza opremanja stana će predstavljati pravo uživanje, a ne bilo kakav napor.

Da upotpunite svoju sliku o ovom jedinstvenom prodajnom objektu u Beogradu, najbolje je da dođete lično u Bulevar Oslobođenja 47 i dozvolite sebi da se izgubite u visokom sjaju i remek-delima dizajna. Nije bitno da li trenutno opremate novi stan ili ne – nikada se ne zna kada će Vam biti potrebno da odaberete kombinaciju iz svojih snova.