ACO ShowerDrain® E line – Novi standard u odvodnjavanju kupatila

Elegantno. Diskretno. Pouzdano.

ACO ShowerDrain® E linija proizvoda predstavlja elegantno dizajnirana rešenja za odvodnjavanje kupatila. Elegantan dizajn, visok kvalitet materijala i završne obrade, uz izuzetno glatke površine garantuju funkcionalnost, higijenu u kupatilu i moderan dizajn.

ACO ShowerDrain® E kanal za tuš kabine sadrži visoko kvalitetan kanal i rešetku od nerđajućeg čelika AISI 304. Svi delovi su elektropolirane završne obrade i odgovaraju svim higijenskim zahtevima. Uz niske i fleksibilne ugradbene visine i pouzdano zaptivanje, ACO ShowerDrain® ima rešenje za svaku primenu. Dizajn rešetki i pokrivne ploče od nerđajućeg čelika jasno pokazuje vrhunski kvalitet ACO ShowerDrain® E rešenja iz dana u dan.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstEkskluzivno za vaš dom – Drveni pod
Sledeći tekstRATTAN SEDIA  – WPC podovi (Wood Plastic Composite)
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.