ACO ShowerDrain® Multiline sa novim dizajnom rešetki

ACO Drainlock® rešetke pružaju kreativni prostor za individuano planiranje i projektovanje rešenja odvodnjavanja. Visoko-kvalitetne rešetke sa posebnim dizajnom su dostupne u velikom broju oblika, boja i materijala – od livenog gvožđa, nerđajućeg čelika, pocinkovanog čelika i plastike.

Sloboda u funkcionalnosti i dizajnu

ACO Drain® Multiline sistemi sa ACO Drainlock® rešetkama zadovoljavaju najviše arhitektonske zahteve kada je reč o funkcionalnosti, estetici i nosivosti. Nove Drainlock® rešetke su dizajnirane tako da imaju veću upojnu moć, da imaju zaštitu od upadanja štikli i imaju protiv-kliznu površinu. Upravo zbog toga su ACO Drainlock® rešetke osvojile „reddot Awards“ i „IF Design Award“ nagrade za dizajn za 2015. godinu.

ACO Drainlock® rešetke
ACO Drainlock® rešetke

Pogledate kako se nove rešetke uklapaju u različite završne površine na interaktivnoj
web-stranici:

www.draindesign.at

reddot award 2015 winner ACO design award 2015 ACOACO Drainlock rešetke heelguardACO Drainlock rešetke hydraulikACO Drainlock rešetke rutschfest

 

 

 

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstOdržavanje keramičkih pločica
Sledeći tekstDvoslojni parket
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.