ACO obezbedio BIM modele za veliki broj svoj proizvoda

ACO BIM

Na svom putu ka digitalnoj transformaciji, kompanija ACO je obezbedila BIM modele za veliki broj svoj proizvoda.

Building information modeling – BIM, predstavlja digitalnu transformaciju u građevinarstvu. Ovaj inteligentan i podacima bogat model se može koristiti kao temelj za projektovanje, simulaciju i alat za saradnju kroz sve faze projekta, dok se njegovim korišćenjem efikasno sprečava nedovoljan protok informacija u građevinskim projektima, a samim tim i izbegavaju nesporazumi i greške.

BIM – Building Information Modeling

Planiranje i realizacija građevinskih projekata složen je proces koji podrazumeva saradnju velikog broja stručnjaka iz različitih disciplina. Njegov uspeh zahteva kontinuiranu koordinaciju i intenzivnu razmenu informacija i podataka između svih uključenih grupa.

U te procese mogu biti uključeni investitori, rukovodioci projekata, izvođači, projektanti, arhitekte, državni službenici, nadzor, različite direkcije, ali i izvršioci usluga i sami proizvođači materijala. Danas se ta razmena podataka velikim delom svodi na deljenje tehničkih crteža, građevinskih informacija i detaljnih snimaka.

BIM predstavlja digitalnu transformaciju u građevinarstvu koja se oslanja na inteligentan i podacima bogat model, koji se može koristiti kao temelj za projektovanje, simulaciju i saradnju kroz sve faze projekta.

Korišćenjem BIM-a efikasno se sprečava nedovoljan protok informacija u građevinskim projektima, a samim tim se izbegavaju nesporazumi i greške.

ACO Revit paketi podataka za niskogradnju i visokogradnju

Revit podaci namenjeni su kompletnoj liniji proizvoda u RVT formatu za Autodesk Revit. Podaci se redovno ažuriraju i dopunjuju.

aco logo 130px za potpis

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstKoje su osnovne razlike između podnih i zidnih pločica?
Sledeći tekstKako će nas dočekati Vrnjačka Banja ovog leta?