LOFT – Onda kada je pod spoj duše i jačine!

Često se na podnu oblogu ne obraća previše pažnje zbog pogrešnog mišljenja “lako ćemo za pod” ali morate imati u vidu da prilikom ulaska u bilo koji objekat prvo stanete na pod i svakako prvo njega primetite i, naravno, koristite ga svaki dan. Mislimo da je to dovoljno da shvatite važnost poda.

Butik, Beograd, Loft
Kombinacija industrijskih košuljica i epoxy smola

Oni su shvatili!

Kompanija Loft biće i vaš odabir bilo da počinjete proizvodnju, otvarate butik ili kafić i hoćete, u moru drugih, da ostanete zapamćeni i da se vaši klijenti, odnosno potencijalni klijenti, ponovo vrate. Vaš životni prostor je takođe nešto što im je inspitativno, a vaše ronoviranje i individualnost koju podom hoćete da istaknete, ozbiljan zadatak.

Loft
Mikrocementni pod na dva nivoa u beloj i sivoj boji

Evo čime se originalan i kreativnošću vođen tim, rukovodio kada je rešio da svoju maštu pretvori u podnu oblogu i pomogne vama da dobijete upravo ono što tražite i da na manje od toga ne pristanete.

„Od samog početka rada sa  industrijskim podovima, imali smo želju da uradimo nešto drugačije. Lepše, dekorativnije, više okrenuto  životnom prostoru. Uložili smo entuzijazam, mnogo truda i  kreativnost u istraživanje raznih materijala kako bismo dali lični pečat svakom prostoru. I tako je sve krenulo…

Sada se naš rad zasniva na izradi lepih i izdržljivih podova. Koristimo  epoxy, poliuretan,  mikrocement… i još ponešto. Neki radovi su spoj svega ovoga. Igramo se  bojama, efektima, teksturama i zajedno sa vama uživamo u stvaranju malih umetničkih dela na podovima. I opet, tu nije kraj…

… jer ako ne bismo imali viziju o nečemu novom, još  boljem i lepšem, bili bismo  puki izvodjači kojima je to samo posao!

Izuzev dekorativnih i industrijskih podova, uspešno se bavimo hidroizolacijom i sanacijom objekata od vlage.

Naši klijenti su zastupnici svetski poznatih modnih brendova, vlasnici kafića sa stilom, modernih poslovnih prostora, industrijskih hala i magacina, državne institucije i vlasnici stambenih objekata“, kažu u kompaniji Loft.

kompanija "Loft"
Sivi mikrocementni pod

A šta vi kažete i na koji način ćete oplemeniti prostor u svom objektu, prenesite njima!

Mi smo se već uverili da mogu da isprate zahteve, posavetuju i unaprede vaše ideje!

LOFT 
Stevana Šupljikca 123, Pančevo 26000, Srbija
Tel: +381 (0)65 23 89 897
E: office@dekorativnipodovi.net
W: www.dekorativnipodovi.net