LOFT – Onda kada je pod spoj duše i jačine!

Često se na podnu oblogu ne obraća previše pažnje zbog pogrešnog mišljenja “lako ćemo za pod” ali morate imati u vidu da prilikom ulaska u bilo koji objekat prvo stanete na pod i svakako prvo njega primetite i, naravno, koristite ga svaki dan. Mislimo da je to dovoljno da shvatite važnost poda.

Butik, Beograd, Loft
Kombinacija industrijskih košuljica i epoxy smola

Oni su shvatili!

Kompanija Loft biće i vaš odabir bilo da počinjete proizvodnju, otvarate butik ili kafić i hoćete, u moru drugih, da ostanete zapamćeni i da se vaši klijenti, odnosno potencijalni klijenti, ponovo vrate. Vaš životni prostor je takođe nešto što im je inspitativno, a vaše ronoviranje i individualnost koju podom hoćete da istaknete, ozbiljan zadatak.

Loft
Mikrocementni pod na dva nivoa u beloj i sivoj boji

Evo čime se originalan i kreativnošću vođen tim, rukovodio kada je rešio da svoju maštu pretvori u podnu oblogu i pomogne vama da dobijete upravo ono što tražite i da na manje od toga ne pristanete.

„Od samog početka rada sa  industrijskim podovima, imali smo želju da uradimo nešto drugačije. Lepše, dekorativnije, više okrenuto  životnom prostoru. Uložili smo entuzijazam, mnogo truda i  kreativnost u istraživanje raznih materijala kako bismo dali lični pečat svakom prostoru. I tako je sve krenulo…

Sada se naš rad zasniva na izradi lepih i izdržljivih podova. Koristimo  epoxy, poliuretan,  mikrocement… i još ponešto. Neki radovi su spoj svega ovoga. Igramo se  bojama, efektima, teksturama i zajedno sa vama uživamo u stvaranju malih umetničkih dela na podovima. I opet, tu nije kraj…

… jer ako ne bismo imali viziju o nečemu novom, još  boljem i lepšem, bili bismo  puki izvodjači kojima je to samo posao!

Izuzev dekorativnih i industrijskih podova, uspešno se bavimo hidroizolacijom i sanacijom objekata od vlage.

Naši klijenti su zastupnici svetski poznatih modnih brendova, vlasnici kafića sa stilom, modernih poslovnih prostora, industrijskih hala i magacina, državne institucije i vlasnici stambenih objekata“, kažu u kompaniji Loft.

kompanija "Loft"
Sivi mikrocementni pod

A šta vi kažete i na koji način ćete oplemeniti prostor u svom objektu, prenesite njima!

Mi smo se već uverili da mogu da isprate zahteve, posavetuju i unaprede vaše ideje!

LOFT 
Stevana Šupljikca 123, Pančevo 26000, Srbija
Tel: +381 (0)65 23 89 897
E: office@dekorativnipodovi.net
W: www.dekorativnipodovi.net

Prethodni tekstREČ STRUČNJAKA: Šta su behaton ploče?
Sledeći tekstPrvi most od štampanog 3D betona
Od samog početka rada sa industrijskim podovima, imali smo želju da uradimo nešto drugačije. Lepše, dekorativnije, više okrenuto životnom prostoru. Uložili smo entuzijazam, mnogo truda i kreativnost u istraživanje raznih materijala kako bismo dali licni pečat svakom prostoru. I tako je sve krenulo...