3.600 kvadratnih metara parketa ugrađeno u luksuzne stanove

Bjelin je obezbedio 3.600 kvadratnih metara parketa za 240 luksuznih stanova duž mora u Aarhus u Danskoj. Nova stambena i poslovna zgrada, Nicolinehus, ima za cilj da unese život u novu lučku četvrt sa prodavnicama, kafićima, sportskim centrom i hotelom.

Nicolinehus se nalazi u potpuno novoj oblasti koja se brzo razvija. Elegantni stanovi se nalaze pored prodavnica i restorana i očekuje se da će revitalizirati ovaj deo grada.

Udobna spavaća soba u jednom od apartmana / Herringbone parket STOCKHOLM
Udobna spavaća soba u jednom od apartmana / Herringbone parket STOCKHOLM / foto: Bjelin

„Lokacija Nikolinehusa je jedinstvena“, rekao je Henrik Otesen, generalni direktor Bjelina Danske. Blizu je vode sa pogledom na luku i aktivnosti u njoj. Ovi stanovi su građeni od visokokvalitetnih građevinskih materijala, a veličina i unutrašnjost stanova su izuzetne.“

Moderan i lagan hodnik koji vodi u spavaću sobu / Herringbone parket STOCKHOLM
Moderan i otvoren hodnik koji vodi u spavaću sobu / Herringbone parket STOCKHOLM / foto: Bjelin

Parket u slogu riblje kosti je popularan izbor u Danskoj. Za projekat u Nicolinehus odabran je Bjelinov stilski STOCKHOLM parket riblja kost. Sa svojom prirodnom bojom u Select gradaciji, pruža čisto i harmonično, ali autentično iskustvo podova.

„Zadovoljni smo rezultatom”, rekao je Henrik Otesen. „Podovi doprinose elegantnoj i sofisticiranoj viziji Nicolinehusa.”

BJELIN d.o.o. logo

BJELIN d.o.o.
www.bjelin.com

Prodajni predstavnici za Srbiju:

* Vujnović Enterijeri d.o.o.
www.vujnovicenterijeri.rs
* Pinoles d.o.o.
www.pinoles.com