Dizajn Vinil podovi-nova štampana rešenja u svetu podnih obloga

Vinil podovi-nova štampana rešenja u svetu podnih obloga

Vinilne pločice Atrafloor
Vinilne pločice Atrafloor

Atrafloor predstavlja brend koji kreira štampane podne koncepte kako bi dodali, nikada do sada viđena, rešenja širokom svetu podnih obloga…

Sa stilskim, unikatnim i veoma uzbudljivim opsegom vinilnih podova u ponudi, Atrafloor pruža mogućnost transformisanja bilo koje prostorije u zadivljujuće dekorisan ambijent.

Atrafloor pruža mogućnost transformisanja bilo koje prostorije
Atrafloor pruža mogućnost transformisanja bilo koje prostorije

Predivno intrigantne i vibrantne pločice dizajnirane su na ikoničnim detaljima iz istorije Portugala i nasleđa ove zemlje, koji su se prvi put pojavili u 15 veku i automatski postali zastupljeni u svim, bez ikakve sumnje, šik keramičkim radovima, koji su bili kreirani u gotovi svim domaćinstvima i na različitim lokacijama.

Inspirisane kineskim porcelanom, klasične plavo/beli obrasci portugalskih pločica pretvorili su se u trend koji se pojavljuje u različitim delovima sveta mode i enterijernog dizajna, a iako je ovaj stil ustaljen na sceni još od šestotih godina prošlog milenijuma, ne deluje da će izaći iz mode u skorije vreme.

Portugalske pločice svoju prvobitnu namenu imale su kao obloge zidova i podova, a gotovo uvek dolaze najbolje uparene sa prirodnim materijalima nameštaja, kao što su drvo i metalni akcenti, sa kojima stvaraju veoma smislen, elegantan, ali, pre svega, rustičan izgled.

Vinilne pločice Atrafloor
Vinilne pločice Atrafloor

Ukoliko vam se ova ideja sviđa isto koliko i nama, moramo vas razmaziti sa nekoliko veoma lepih načina uz čiju pomoć možete prekriti svoje podove, bez preteranih troškova i učiniti da svaka prostorija u kome se ovi vinilni podovi nalaze,dobije novu dekorativnu dimenziju.

Ovi tradicionalni azulejos obrasci kompanije Atrafloor kreirani su kao dizajn vinilnih podnih obloga i pružaju efekat lažnih pločica, pružajući svima koji ih upotrevljavaju dodatak neodoljivog lisabonskog ukusa.

Svaka vrsta ovih funkcionalnih i dekorativnih podova kreira se po porudžbini, dok kupci mogu izabrati bilo koje obrasce koji im se sviđaju, kako bi na najbolji način osvežili svoj prostor i uneli ovaj intrigantni portugalski osećaj, bez suvišnog i preteranog trošenja novčanih sredstava.

Fotografije: https://www.atrafloor.com/vinyl-flooring/pattern-vinyl-flooring/world-patterns/
Izvor: www. mojenterijer.rs