Vinil podovi-nova štampana rešenja u svetu podnih obloga

Atrafloor predstavlja brend koji kreira štampane podne koncepte kako bi dodali, nikada do sada viđena, rešenja širokom svetu podnih obloga…

Sa stilskim, unikatnim i veoma uzbudljivim opsegom vinilnih podova u ponudi, Atrafloor pruža mogućnost transformisanja bilo koje prostorije u zadivljujuće dekorisan ambijent.

Atrafloor pruža mogućnost transformisanja bilo koje prostorije
Atrafloor pruža mogućnost transformisanja bilo koje prostorije

Predivno intrigantne i vibrantne pločice dizajnirane su na ikoničnim detaljima iz istorije Portugala i nasleđa ove zemlje, koji su se prvi put pojavili u 15 veku i automatski postali zastupljeni u svim, bez ikakve sumnje, šik keramičkim radovima, koji su bili kreirani u gotovi svim domaćinstvima i na različitim lokacijama.

Inspirisane kineskim porcelanom, klasične plavo/beli obrasci portugalskih pločica pretvorili su se u trend koji se pojavljuje u različitim delovima sveta mode i enterijernog dizajna, a iako je ovaj stil ustaljen na sceni još od šestotih godina prošlog milenijuma, ne deluje da će izaći iz mode u skorije vreme.

Portugalske pločice svoju prvobitnu namenu imale su kao obloge zidova i podova, a gotovo uvek dolaze najbolje uparene sa prirodnim materijalima nameštaja, kao što su drvo i metalni akcenti, sa kojima stvaraju veoma smislen, elegantan, ali, pre svega, rustičan izgled.

Vinilne pločice Atrafloor
Vinilne pločice Atrafloor

Ukoliko vam se ova ideja sviđa isto koliko i nama, moramo vas razmaziti sa nekoliko veoma lepih načina uz čiju pomoć možete prekriti svoje podove, bez preteranih troškova i učiniti da svaka prostorija u kome se ovi vinilni podovi nalaze,dobije novu dekorativnu dimenziju.

Ovi tradicionalni azulejos obrasci kompanije Atrafloor kreirani su kao dizajn vinilnih podnih obloga i pružaju efekat lažnih pločica, pružajući svima koji ih upotrevljavaju dodatak neodoljivog lisabonskog ukusa.

Svaka vrsta ovih funkcionalnih i dekorativnih podova kreira se po porudžbini, dok kupci mogu izabrati bilo koje obrasce koji im se sviđaju, kako bi na najbolji način osvežili svoj prostor i uneli ovaj intrigantni portugalski osećaj, bez suvišnog i preteranog trošenja novčanih sredstava.

Fotografije: https://www.atrafloor.com/vinyl-flooring/pattern-vinyl-flooring/world-patterns/
Izvor: www. mojenterijer.rs

Prethodni tekstREČ STRUČNJAKA: Keramika Kanjiža odgovara o majstorima, postavci, najnovijim trendovima
Sledeći tekstRŽD International spremni da obnove prugu Beograd-Bar