Unikatan izgled drvenih podova omogućen velikim izborom

Magic Floor je, kao generalni zastupnik Rubio Monocoat-a za Balkan, dobio ekskluzivno pravo, da na našem tržištu među prvim koristi novine ovog svetskog lidera.

Kada pričamo o zaštiti drveta i u tom smislu i proizvodima kojima se održavaju drvene površine možemo spočitati i njen napredak: „Primenom prirodnih ulja, reaktivnih supstanci, menja se kompletan sistem površinske zaštite i završnog izgleda. Sada imamo 100% ekološke premaze koji daju prirodan izgled, laku primenu, postojanu zaštitu i ekološki su odgovorni prema prirodi. To je dizajnerski doprinelo da drvene podove možemo uklapati u bilo koji enterijer. Samim tim i kupci su dobili veću slobodu primene i izbora. Ovakvi podovi – višeslojni, su podobni za primenu na sistemima podnog grejanja i hlađenja kao i ugradnju podova velikih formata. Kupci sada uživaju u izboru i finalnom odabiru tzv. custom made što svakom prostoru daje unikatan izgled, trajnost i ekološku odgovornost“, objašnjava vlasnik kompanije Magic Floor.

virtualne ture San Francisco Decorator Showcase House
Podovi Hakwood iz kolekcije Authentic u završnoj obradi Valor mogu se videti na čitavom glavnom nivou kuće

Rubio Monocoat ekološka ulja

Rubio Monocoat ulja i ulja plus 2C su ekološka ulja, zasnovano na revolucionarnoj tehnologiji, koja boje i štite vaše drvo u samo jednom sloju!

Rubio Monocoat ulja ne sadrže vodu: njihove komponente su uglavnom prirodni proizvodi. Takođe, ova ulja ne sadrže isparljive organske materije (VOC)!

virtualne ture San Francisco Decorator Showcase House
Hakwood dvoslojni pod

Molekularno vezivanje ulja za drvo stvara stabilnu i trajnu zaštitu. Na taj način se izbegava preklapanje slojeva i stvaranje nepravilnosti na površini drveta. Besmisleno je nanositi drugi sloj preko već nanešenog Rubio Monocoat ulja, jer taj dodatni sloj neće moći da se vezuje sa slobodnim vlaknima drveta, prvenstveno jer su se svi molekuli već povezali tokom prvog nanošenja našeg ulja.Naša tehnologija omogućava lokalnu i laku popravku područja koja su ogrebana ili oštećena. Ukoliko se ulje nanese na oštećenu površinu, samo će slobodna vlakna drveta apsorbovati proizvod, zbog čega kod neoštećenih delova neće doći do preklapanja.

Jedinstvena Rubio Monocoat tehnologija pigmentacije omogućava intenzivnu i jasnu boju u samo jednom sloju, a da se pri tome ne narušava prirodni izgled drveta. Na raspolaganju je preko 55 fantastičnih boja i nijansi.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs • www.magicfloor.rs

Prethodni tekstXylon Corporation uspešno snabdeva neka od vodećih imena u svetu podnih obloga
Sledeći tekstPlivajući akustični pod za ples