Umetnost tišine – Izolacija protiv buke

Stalna evolucija naših proizvoda i prirodna predispozicija za akustičnu udobnost i pažnju na životnu sredinu, tokom godina, doveli su do toga da poslujemo u železničkom i industrijskom sektoru sa rešenjima posvećenim smanjenju vibracija.

Proizvodnja artikala sa visokim akustičnim i antivibracionim performansama omogućava nam da zadovoljimo tržište koje se stalno razvija, sve složenije i zahtevnije. Tako danas Isolgomma zauzima važnu poziciju na italijanskom i međunarodnom tržištu za razvoj ekološki prihvatljivih rešenja za akustični komfor. U cilju poboljšanja kvaliteta života ljudi, u Isolgommi već skoro 50 godina predlažemo rešenja za zvučnu izolaciju i kontrolu vibracija u stambenim zgradama, poslovnim zgradama, proizvodnim objektima i infrastrukturi.

UPGREI je proizvod visokih performansi u akustičnoj izolaciji, razvijen sa najsavremenijom tehnologijom, za aplikacije koje koriste plutajuće košuljice. Ova vrsta izolacije koristi posebnu vrstu EPDM gume koja koristi isprobanu i testiranu Grei tehnologiju, u kombinaciji sa slojem poliesterskih vlakana.

Kombinacija ova dva materijala daje proizvod sa odličnim akustičkim, termičkim i mehaničkim svojstvima. Izuzetno otporna i fleksibilna prostirka se prilagođava savršeno na donju površinu i zahvaljujući samolepljivom spojnom ivicom omogućava savršeno spajanje rolni bez potrebe za korišćenjem lepljive trake. Kao rezultat toga, proizvod se može primeniti lako i precizno, za mnogo kraće vreme.

Proizvodi linija Basewood, Silwood i Silcer savršeno se integrišu u sistem podnih obloga. Ovi proizvodi, posebno preporučeni za renoviranje, smanjuju udarnu buku i takođe doprinose udobnosti hodanja, poboljšavajući termičke osobine poda i čuvajući završnu obradu tokom vremena.

Primena:

  • Renoviranje kod drvenih podnih obloga, podova od keramike i prirodnog kamena, bez uklanjanja stare podne obloge.
  • Akustička korekcija postojećih podova.
  • Kompatibilno sa podnim grejanjem.

Mats logo

MATS d.o.o. Beograd
Zastupnik za Srbiju i Crnu Goru
M. +381 62 899 60 79
office@mats.rs
www.mats.rs