Gumeni pod za sve sportove

U dugom nizu kompanija za reciklažu gume proizvodi gumeni pod za sve sportove, KRAIBURG Relastec je jedna od vodećih na svetu. Sa reciklažom gume kao našim centralnim fokusom, KRAIBURG Relastec GmbH & Co. KG preuzima oko 85.000 tona recikliranih sirovina i pretvara ih u proizvode vrhunskog kvaliteta.

Reciklaža gume kao centralni fokus

Čvrsto zasnovana na tehnologiji koja se kontinuirano razvijala tokom poslednjih 40 godina, KRAIBURG Relastec koristi recikliranu gumu za proizvodnju novih proizvoda za građevinsku industriju, igrališta i sportske objekte, uzimajući aktivno učešće u zaštiti životne sredine i očuvanju prirodnih resursa.

Gumeni pod u teretani
Gumeni pod u teretani

SPORTEC® gumeni podovi se koriste u širokom spektru aplikacija, uključujući podove za fitnes centre i teretane, sportske terene na otvorenom i zatvorenom, kao i za komercijalne objekte. SPORTEC® podne obloge se isporučuju u rolnama različitih debljina. SPORTEC® elastični slojevi imaju izvanredna svojstva odbijanja lopte i odličnu apsorpciju udarca, što ih čini idealnim za tačkaste elastične podove u sportskim i višenamenskim objektima.

Gumeni podovi na igralištu
Gumeni pod na dečijem igralištu

EUROFLEX® gumene ploče garantuju najviši standard bezbednosti na igralištima. Omogućavaju deci da se veselo igraju, bez rizika od povreda. EUROFLEX® gumene ploče nude efikasnu zaštitu pri padovima tako što umanjuju udar i time smanjuju rizik od povreda. Naše azbučne, numeričke i tematske ploče su idealne za dizajniranje igrališta u školama, vrtićima i zabavnim parkovima.

Mats logo

MATS d.o.o. Beograd
Zastupnik za Srbiju i Crnu Goru
M. +381 62 899 60 79
office@mats.rs
www.mats.rs