U susret 43. MEĐUNARODNOM SAJMU GRAĐEVINARSTVA

U SUSRET 43. MEĐUNARODNOM SAJMU GRAĐEVINARSTVA, KOJI ĆE SE ODRŽATI OD 19-23. APRILA 2017. GODINE, POČELE SU PRIPREME ZA OVAJ REGIONALNI PRIVREDNI DOGAĐAJ KAO I KAMPANJU KOJA ĆE PRATITI MANIFESTACIJU. U šest hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, predstaviće sve segmente građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnju i održavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju, najsavremenije materijale, građevinske mašine, uređaje i alate, informacione tehnologije, najsavremenije sisteme gradnje, opremanje objekata i enterijera.

U okviru Sajma građevinarstva održaće se i 9. Međunarodni sajam kamena STONEEXPO SERBIA. Najveći međunarodni sajam u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije mesto je susreta profesionalaca u industriji kamena iz Srbije i više od 20 zemalja regiona i sveta, arhitekata, dizajnera, predstavnika sektora građevine, urbanizma, državnih i privatnih investitora iz Srbije i zemalja regiona. Među stalnim izlagačima su vodeće domaće i međunarodne kompanije koje se bave istraživanjem, eksploatacijom i preradom kamena, proizvo- dnjom mašina, alata i opreme za eksploataciju, preradu, zaštitu i restauraciju kamena.

Višedecenijsko poslovno iskustvo afirmisalo je Sajam građevinarstva SEEBBE u svim oblastima građevinske delatnosti i utvrdilo jak međunarodni karakter i liderski status u ovom delu Evrope.

Okupljanje sve većeg broja poslovnih posetilaca i jačanje biznis aspekta sajma omogućava da potencijalni investitori tokom manifestacije na jednom mestu naprave procenu i izbor upoznajući se sa kompanijama koje predstavljaju eksponate, proizvode i svoju delatnost na najkvalitetniji način. Sajamski ambijent nezamenljiv je za susrete poslovnih ljudi i sklapanje različitih oblika poslovne saradnje među učesnicima. Posebnu pažnju sajam će, tradicionalno, usmeriti na promociju potencijala i perspektive srpskog građevinarstva.

U tom smislu, svi akteri građevinske industrije će i ove godine nastupiti i predstaviti svoju produkciju na 43. Međunarodnom sajmu građevinarstva. Manifestacija će okupiti vodeće kompanije građevinske industrije iz regiona – Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, kao i iz inostranstva – Austrija, Bugarska, Česka Rupublika, Italija, Kina, Mađarska, Nemačka, Poljska, Rumunija, Rusija, Turska,

Zbog svoje sveobuhvatne ponude, mogućnosti prisustvovanja prezentacijama i dobijanja preciznih podataka o kvalitetu i cenama izloženih eksponata, događaj privlači pažnju i šire javnosti i pojedinaca koji planiraju sopstvene građevinske radove.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs