TILEZZA Showroom keramičkih pločica u Novom Sadu

Novo iskustvo za arhitekte i investitore

Novi sad je dobio ekskluzivni izložbeni prostor po uzoru na svetske metropole.
Tako od sada zahvaljujući brendu tilezza svi profesionalci koji se bave opremanjem enterijera i eksterijera na jednom mestu mogu pogledati širok asortiman premijum keramičkih pločica dizajniranih po vodećim svetskim trendovima, kao i ponudu nameštaja i pratećeg programa za kompletno uređenje doma ili poslovnog prostora.

Tilezza Concept Store u Novom Sadu
Tilezza Concept Store u Novom Sadu

TILEZZA Concept Store NS je mesto u Novom Sadu namenjeno arhitektama, investitorima i profesionalcima koji se bave dizajnom privatnog i poslovnog prostora. Concept Store omogućava izbor TILEZZA premijum keramičkih pločica, a sa svojim partnerima nudi i rešenja u oblasti rasvete, materijala za završne radove, fasadnog oblaganja, dekoracije, nameštaja i opremanja.

Tako svi profesionalci na jednom mestu mogu dobiti kompletnu ponudu, ali i podršku za svoje projekte. Stoga vas u ovom prostoru očekuje novo profesionalno iskustvo saradnje na mestu posvećenom kreativnosti, idejama i podršci u rešavanju svih izazova u razvoju enterijera i eksterijera. O tome svedoči i veliki broj već realizovanih privatnih, ali i poslovnih prostora u našoj zemlji koji po kvalitetu i dizajnu idu korak sa vrhunskim projektima širom regiona.

Tilezza logo

TILEZZA Concept Space NS
možete posetiti od ponedeljka do petka u Futoškoj ulici broj 57 u Novom Sadu
RSVP: info@tilezza.com
M: +381 64 82 82 980
     +381 64 82 82 994