Thermofix ili idealna podna obloga u stanu – možete li se snaći prilikom izbora prave?

NA AMBIJENT VAŠE KUĆE MOŽETE UTICATI VEĆ OD PODA I TO DOSLOVNO. NAIME, PODNA OBLOGA OTKRIVA MNOGO TOGA O VLASNIKU. IZABRATI PRAVU PODNU OBLOGU ZA SVAKU PROSTORIJU NIJE JEDNOSTAVNO, MORATE UZETI U OBZIR NE SAMO DIZAJN I FUNKCIONALNOST, NEGO I VREME POTREBNO ZA ČIŠĆENJE I REDOVNO ODRŽAVANJE ILI ZAHTEVE KOJE MORA ZADOVOLJITI S OBZIROM NA INTENZITET KORIŠĆENJA PROSTORA.

Podna obloga je, dakle, baza od koje počinje stvaranje udobnog doma,
koja prostoriji daje jedinstvenu atmosferu i istovremeno zadovoljava vaše potrebe.

Podne obloge Fatra: tu svako može nešto da izabere

Kvalitet, izgled i pristupačne cene su sigurno prvi kriteriji kojima se svako upravlja prilikom izbora podne obloge. Češka firma Fatra, oslanjajući se na svoju tradiciju, iskustvo i profesionalnost, ide korak dalje i zato u svojoj ponudi ima luksuzan tip vinil podne obloge Thermofix. Ovaj tip podne obloge je u različitim veličinama i u raznim varijacijama prirodnih dekora. Među najpopularnijima su modeli koji verno imitiraju strukturu drveta sa čvorovima (kolekcija Wood), kamene ploče (kolekcija Stone) ili izgled tepiha (kolekcija Textil). Zainteresovanima se tako nudi više od pedeset različitih uzoraka vinila, koji se izgledom ne razlikuju od pravih materijala, a tome je pomogla i njihova poboljšana tekstura koja se oseća na dodir.

Jedinstveni izgled i brzina čišćenja

Međutim, to nisu jedine prednosti vinil podne obloge Thermofix. Muškarci će sigurno znati da veoma ocene tehnički aspekt – jednostavnost polaganja, kao i činjenicu da je podna obloga Thermofix pogodna i za ugradnju podnog grejanja. Žene će se sigurno oduševiti mogućnošću da kombinuju različite uzorke i tako stvaraju vlastite originalne elemente koji će oživeti prostor i dati mu jedinstven izgled.

Svako želi da mu kuća bude udobna, da u njoj vlada sloga i ravnoteža. Luksuzna vinil podna obloga može pružiti sve to, štaviše, neće razočarati ni u modernom ni u rustikalno nameštenom stanu.

Ko bi danas želeo posvetiti svoje vreme dugom čišćenju? Vinil podne obloge Thermofix je dovoljno obrisati vlažnom krpom i opet će biti u savršenom stanju. Savršene su i posmatrano sa zdravstvenog aspekta, budući da tehnologija proizvodnje garantuje da ne sadrže ftalatne omekšivače.

Ni dečije igre niti vlaga ne mogu da unište ovu oblogu

Ko ima decu, zna o čemu se radi. Naime, svaka podna obloga je izložena veoma intenzivnom opterećenju, budući da se, bez obzira na godine, deca većinom igraju upravo na podu. Podna obloga Thermofix je u takvom slučaju najbolji izbor. Sprečava buku, izuzetno je otporna na uobičajeno trošenje i habanje, ogrebotine, oštećenja npr. nakon pada igračke, topla je i ugodna na dodir. Takođe ima poboljšanu otpornost na vlagu, tako da se bez problema može koristiti kao podna obloga u kupatilu, čak se može upotrebiti kao zidna obloga.

Daljnju inspiraciju možete naći u našem showroomu. Dekore i katalog podnih obloga Thermofix potražite kod generalnog zastupnika kompanije FATRA, preduzeća „DRAUN-3“ d.o.o. iz Beograda na tel.+381 11 322 54 63 ili na info@draun.rs

DRAUN-3 d.o.o.
Kosovska 17/VII, 11000 Beograd
T. +381 11 322 8746
F.  +381 11 322 5463
E. info@draun.rs
W. www.draun.rs

Prethodni tekstMagic Floor doo – Potpuno ekološki i trendy proizvodi
Sledeći tekstPodno grejanje – Prijatno, komforno, energetski štedljivo