Tepisi u trendu

Kao i bilo koja druga oblast enterijera, tako se i trendovi tepiha menjaju tokom vremena kako bi najbolje odgovarali novonastalom načinu života. Verovatno nećete često menjati vaš tepih svaki put kada se pojavi novi dezen ili materijal, ali izborom poda sa pravim miksom savremenog stila i estetike, možete obezbediti da vaši tepisi izgledaju lepo dugi niz godina. Novi tepih je odličan način da se osveži soba.

Tepih sa prugama

Sa prugastim tepihom možete ići smelo sa svetlim, modernim bojama ili izabrati suptilnije tonove palete.

Bogati izgled tepiha

Bogati kraljevski  izgled tepiha čini prostoriju luksuznijom i glamuroznijom. Ovo je takođe pravi izbor za one članove porodice koje provode malo vremena na okupu.

Tepih sa geometrijskim oblicima

Tepisi sa velikom geometrijskom šarom na tepihu posebno su pogodni za grandiozne prostorije. U šarenolikom spektru boja, ovo je sjajan i moderan izbor. Možete ići i u drugom pravcu –  sa ton – na – ton šarom koja se odnosi više na tradicionalni stil .

Tepih sa prirodnim vlaknima

Sve više i više ljudi traže ekološki odgovorne proizvode, tako da nije ni čudo da su tepisi od prirodnih biljnih vlakana postali toliko popularni. Tepisi od jute ili dugih vlakana su napravljeni od obnovljivih materijala koji vunene tepihe čine prekrasnim.

Zemljani tonovi tepiha

Ovo je popularan izbor boja za tepih jer je lak za upotrebu. Imate dosta prostora za fleksibilnost ukoliko želite da promenite boju zidova ili da kupite novi nameštaj bez potrebe za koordinacijom sa neobičnim tepisima.

Ukoliko ste spremni da investirate u nov tepih za bilo koju prostoriju u kući, u ponudi su na tržištu velik i nezamisliv izbor od kojeg dah zastaje. Odaberite pravu boju i materijal koji odgovara ne samo po dizajnu, već i vašem stilu života. Ovim ćete obogatiti i doprineti lepšoj atmosferi svakodnevnice.