Kvalitet, trajnost, održivost i zaštita priodne sredine

Kvalitet i trajnost programa Magic Floor se ogleda u fokusiranju na ispunjavanju najviših standarda kvaliteta, stalnim inovacijama, osiguranjem kvaliteta i pune izdržiljvosti. 

Takođe smo fokusirani na održivost i zaštitu prirodne sredine, što je vidljivo već na samom početku našeg procesa proizvodnje. Biramo trajne materijale kad god je to moguće, a samo drvo koristimo iz obnoljivih resursa.

U daljem radu koristimo iskljucivo Rubio Monocoat ekološka ulja za zaštitu drveta. Rubio Monocat ulja primenjujemo kako za enterijer (podovi, komadni namestaj) tako i za eksterijer (decking, fasade), ona ne sadrže vodu, VOC 0% i prekrivaju u samo jednom sloju.

Stalno poboljšanje

Magic Floor proizvodi su testirani i setrifikovani prema zahtevima domaćih i međunarodnih standarda. Preformanse naših podova isprobane su pod ekstremnim uslovima, stalno se prate i teži se ka njihovom usavršavanju.

Magic Floor proizvodi su testirani i setrifikovani prema zahtevima domaćih i međunarodnih standarda
Magic Floor d.o.o. parketi

Preko svojih jedinstvenih tretmana obrade drveta i tehnike prozivodnje, Magic Floor nudi podove sa izuzetnim karakteristikama kao sto su:

  • povećana izdržljivost,
  • otpornost na klizanje,
  • zvučna izolacija,
  • zdrava unutrašnja klima,
  • podno grejanje-hlađenje,
  • reakcija na vatru i statično opterećenje

Upravo kod nas možete pronaći najotpornije podove za uvek pun restoran ili pak visoko neklizajuće podne obloge za velika predvorja hotela.

Najbolji podovi za vaš projekat

Usaglasite svoju viziju sa našom stručnošću i pronađite podove koji odgvaraju vašem projektu kako estetski tako i praktično. Upoznajte se sa svim našim proizvodima i napravite trajni izbor vodeći pri tome računa o relevantnim funkcionalnim kvalitetima za pojedine prostore, između ostalog o očekivanom saobraćaju, nameštaju, vremenskim uslovima, okolini i ličnim potrebama.

 Upotreba Rubio Monocoat ekoloških ulja za zaštitu drveta
Magic Floor d.o.o. – Rubio Monocoat ulja za zaštitu drveta

Magic Floor želi da bude vaš pouzdan partner na svim projektima sa vrhunskim kvalitetnim drvenim podovima. U cilju realizacije te ambicije, postavili smo sebi visoke zahteve, koje možete prepoznati u našim osnovnim vrednostima.

MAGIC FLOOR je inovativan, pouzdan, vodeći u tehničkom kvalitetu i usmeren ka rešenjima.

MAGIC FLOOR je inovativan, pouzdan, vodeći u tehničkom kvalitetu i usmeren ka rešenjim
Magic Floor d.o.o. – drveni pod u vašoj kuhinji

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs

Prethodni tekstPrenošenje tradicije u savremeni dizajn – Španija
Sledeći tekstPodovi za sportske terene i dečija igrališta