Teme: kancelarija

kancelarija

Koji je najbolji pod za kancelariju u kući?

Vaš lični radni prostor kod kuće mesto je na kojem ćete provesti puno vremena, naročito sada, zbog pandemije koronavirusa. Dakle, prirodno je da se...
Enterijer moderne kancelarije

Održavanje i čišćenje poslovnog prostora

Pojedine firme pružaju profesionalne usluge redovnog održavanja higijene i čišćenja poslovnih prostora. Iskustvo, adekvatna tehnička osposobljenost u kombinaciji sa kvalitetnim timom mladih stručnih ljudi čini svaki servis jedinstvenim na tržištu. Usluge održavanja poslovnog prostora obuhvataju: generalno čišćenje, dubinsko pranje mekih podnih obloga, mašinsko pranje i voskiranje tvrdih podova.

Enterijer moderne kancelarije

Podni dizajn naglašava status svake kompanije

Tepisoni u poslovnom prostoru u dizajnerskom smislu mogu biti više ili manje decentni, i moraju se uklopiti u kompletno dizajnersko rešenje prostora. Tepisoni za poslovni prostor su kompaktnije i izdržljive strukture, koji uspešno odolevaju intenzivnom habanju u javnim prostorijama u kojima je prisutna velika frekvencija hodanja.

 

Podovi za kancelarije

Kako odabrati pod u poslovnim prosorijama: Sigurni i laki biznis koraci

Podovi u poslovnim prostorijama služe višestrukim namenama. Moraju da obezbede nesmetan rad i da ga svojim performansama unaprede. Na podovima kancelarija je da sakriju od očiju sve što čini da poslovna mreža funkcioniše a što vizuelno narušava prostor, da pruže komfor, podstaknu prijatan rad i spreče buku, kao i da obezbede adekvatne higijenske uslove protoka veće količine ljudi. Uvek je pravo pitanje koji odabrati, a sa elastičnim podnim oblogama nema greške. 

Pročitajte još :