Tečni podovi – nešto potpuno novo za vaš enterijer

U enterijerima modernih kafiča danas se mogu naći podne pločice izrađene po porudžbini koje su na raspolaganju u bilo kom obliku, veličini i boji. Tečni podovi su transparentne vinil ploče koje sadrže obojene tekuće tečnosti koje tokom stvaraju život, pravo kinetičko umetničko delo na podu. Konstantno promenljivo, ovo kretanje stimuliše maštu i uzbuđuje čula.

Sastav

Ove jedinstvene podne ploče se sastoje od trajnih slojeva PVC-a, od kojih je gornji sloj transparentan. Između ovih smešten je živopisan tečni gel u zabavnim bojama. Međutim, tečni pod nije običan pod kof kojeg ono što vidite jeste ono što dobijete. Tečnost se pod pritiskom nanosi na površinu ploča i postaje umetničko delo koje kovitla i teče oko nogu.

Zaista pravi vizuelni užitak, tečni podovi se primenjuju u najrazličitijim prostorima: u noćnim klubovima, restoranima, barovima, muzejima, sportskim stadionima, luksuznim jahtamai, školama i bolnicama. Na kraju krajeva, gde god i kad god da poželite nešto drugačije.

Tečne vinil ploče su prvi put predstavljene na američkom tržištu. Interaktivni aspekt ovih tečnih podnih ploča ima neverovatan uticaj sa svakim sa kim dođe u kontakt – posebno sa decom. Zahvaljujući raznovrsnosti ovog inovativnog proizvoda, omogućen je neograničeni potencijal u dizajnu poda. Ovaj pod stalno menja svoj izgled, tako da nećete dvaput videti istu sliku – kombinaciju boja.

Boja se menja pri najmanjem dodiru nogom. Odaberite crno – belu ukoliko želite da dobijete efekat postepenog senčenja ili bihromatsku kombinaciju boja koja se igra pokretnim nijansama.