GERFLOR – Vinil podne obloge za sve tipove aplikacija

Već više od 70 godina, Gerflor je priznat kao stručnjak i svetski lider u području proizvodnje elastičnih vinil podnih obloga. Prisutan u preko 100 zemalja, svakodnevno aktivira nova tržišta kroz inovacije u proizvodnji, dizajnu, marketingu i ekološki orijentisanim rešenjima za opremanje objekata.

Gerfloor oficijalni zastupnik

PROIZVODNI PRINCIPI

Gerflor je jedina grupa na svetu osposobljena da kombinuje sve raspoložive tehnologije proizvodnje vinil podnih obloga, kako bi zadovoljila najspecifičnije zahteve svakog tržišnog segmenta. Svojim proaktivnim pristupom i zalaganjem, kako u pogledu tehničkih, tako i estetskih aspekata, Gerflor nastoji da razvije višestruka rešenja za svaku oblast svog poslovanja, odnosno u zdravstvu, obrazovanju, nezi starih lica, industriji, opremanju kancelarijskih objekata, hotelijerstvu, transportu i objektima maloprodajne delatnosti.

PROIZVODNE KATEGORIJE

Kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja potreba navedenih delova tržišta, nastalo je nekoliko značajnih grupa proizvoda. Diferencijacija se zasniva na tipu i konstrukciji samog proizvoda, ali još uvek svaki od njih pronalazi svoju namenu u objektima različite namene. Mogućnost odabira adekvatnog rešenja među homogenim i heterogenim vinilima, luksuznim vinil pločama i ostalim specifičnim proizvodima, svakom klijentu pruža osećaj širine prilikom odlučivanja o podnim oblogama kao bitnom elementu enterijera.

Gerflor je brend apsolutno tržišno orijentisan i na dnevnoj bazi unapređuje sisteme za zadovoljavanje svojih ciljnih grupa

EKOLOŠKA ORIJENTACIJA

Gerflor je izuzetno posvećen zaštiti životne sredine. Sva proizvodna mesta poseduju ISO14001 certifikat. Postavljeni su najviši standardi kada je u pitanju kvalitet okoline. Gerflor koristi reciklirane materijale u celom proizvodnom portfoliju i snažno podstiče korišćenje obnovljivih izvora. Osim toga, proizvodi su jednostavni za održavanje i tokom svog životnog ciklusa iziskuju upotrebu minimalne količine hemijskih sredstava za održavanje, čime dobijaju na dodatnom značaju u mnogim međunarodno akreditovanim Green Building sistemima.

SALES FOKUS

Gerflor je brend apsolutno tržišno orijentisan i na dnevnoj bazi unapređuje sisteme za zadovoljavanje svojih ciljnih grupa. Namenjen je svima koji prepoznaju izvrsnost i žele da iskažu svoju individualnost. Gerflor proizvodi se ističu i lako nose čak i sa najizazovnijim zahtevima arhitekata i dizajnera, a što je jednako važno, tokom korišćenja održavaju svoj prvobitni raskošni izgled. Kombinacijom širokog spektra dostupnih dezena i kvalitet koji olakšava proces njihovog polaganja, Gerflor materijali zadržavaju na svojoj strani i svakodnevno pridobijaju nove klijente u oblasti arhitekture, dizajna enterijera, kao i montažera, kao značajne partnerske grupe. Tradicija i nasleđe obaveza su i garant da će Gerflor održati nivo kvaliteta i konkurentnost kao osiguranje dosadašnjeg trenda rasta i uspeha.

Floor Experts

Parkett Centar Novi Sad
Futoški put 51, 21000 Novi Sad
T. +381 21 47 90 612, F. +381 21 47 80 317
T. +381 21 47 80 316, F. +381 21 47 90 612

Parkett Centar Beograd
Jurija Gagarina 36d, 11070 Novi Beograd
T. +381 11 2281 406, T. +381 11 2281 407
T. +381 11 2281 408, F. +381 11 2281 409

info@floor-experts.rs
www.floor-experts.rs