Specijalno sajmsko izdanje časopisa “Podovi” je u pripremi

U pripremi je SPECIJALNO SAJAMSKO IZDANJE ČASOPISA “PODOVI” (print&web izdanje) koje će izaći pred Sajam građevinarstva u Beogradu koji se održava od 18.-21. aprila, na kojem i ove godine imamo štand.

Sajamsko izdanje se štampa u povećanom tiražu od 6.000 primeraka i dobiće ga svi izlagači i posetioci na našem štandu, pored 5.000 adresa na koje se časopis distribuira.

Rezervacija oglasnog prostora u
Sajamskom izdanju je moguća do 27. marta.

Časopis dobijaju: arhitekte, projektni biroi, građevinske firme, izvođači radova, podopolagači, hoteli u većim gradovima i turističkim centrima, javna preduzeća, centrale banaka, svi ovlšaćeni auto saloni u Srbiji, prehrambena industrija i mnogi drugi.

Časopis PODOVI broj 37, novembar 2017
Časopis PODOVI broj 37, novembar 2017

Konstantno podizanje kvaliteta samog izdanja ne bi bilo moguće bez podrške naših klijenata koji nam veruju već dugi niz godina i zajedno sa nama istrajavaju u borbi i zajedničkom cilju da edukujemo širu javnost. Samo tako možemo napred, zajedničkim snagama, ili opet kao tim, uraditi sve što je u našoj moći da od Srbije stvorimo još bolje mesto za život. Svako u svom segmentu.

Časopis izlazi kvartalno, četiri puta godišnje i bavi se strukom i edukacijom, trendovima, inovacijama kako u svetu tako i kod nas. Svako print izdanje je i web izdanje, možete ga listati i online nakon distribucije, čak i sa vaših mobilnih i tablet uređaja, a šalje se newsletterom se na našu bazu od skoro 30.000 email adresa.

Od ove godine na adrese Vam stiže redizajnirano izdanje. Ovim redizajnom stručni tekstovi, po kojima smo specifični, su sada dobili još više prostora, a uveli smo i mnoštvo novih rubrika jer smo ispitivali tržište i potrebe kako stručne javnosti, tako i krajnjih korisnika.

Ako ne dobijate print izdanje možete se prijaviti na naš newsletter kako bi dobijali najnovije informacije i kako bi vam svaki novi broj stizao na mejl u elektronskoj formi.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju ili oglašavanje u časopisu “Podovi” možete nas kontaktirati.

www.podovi.org

Logo Marketing Press agencija za marketing

Agencija Marketing Press
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad, Srbija
Tel.: +381 21 6333 824
Mob: +381 64 6462 980
redakcija@podovi.org