ŠIROK ASORTIMAN proizvoda sa nizom sistemskih građevinskih rešenja

KEMA

KEMA je priznata slovenačka firma sa bogatom tradicijom i sa jasnim ciljevima za budućnost. Osnovna delatnost firme uključuje proizvodnju specijalnih građevinskih materijala, sa jasnim integrisanim rešenjima, koja imaju široku primenu u građevinarstvu. Globalno orijentisana, tehnološki napredna i organizovana proizvodnja, kao i inovativna politika, doneli su priznanje i ugled Kemi, kako na domaćem tako i na inostranim tržištima. Proizvodnje pokriva širok raspon proizvoda, sa nizom sistemskih građevinskih rešenja i proizvoda,što uključuje i posebne materijale za završne radove u građevinarstvu, kao što su građevinski lepkovi, sanacioni malteri, mase izravnavanje, mase za fugovanje, hidroizolacioni premazi, proizvodi za reparaciju betona, aditivi za betone, industrijski i epoksidni podovi, kao i proizvodnja kvarcnog peska. Uz bogato iskustvo na velikim građevinskim projektima, Kema postaje sve vidljiviji i konkurentniji igrač na međunarodnoj sceni, tako da su naši građevinski materijali ugrađeni u gotovo svim zemljama južne i jugoistočne Evrope, kao i u zemljama ruskog govornog područja. Aktivnosti i prisustvo u inostranstvu je pojačano integrisanjem u sistem Baumit, jer obe robne marke i Kema i Baumit, deo su austrijskog koncerna – grupe W&P Baustofe. Kema u Srbiji svoje poslovanje obavlja u sistemu firme Baumit Serbia d.o.o.

Kema postaje sve vidljiviji i konkurentniji igrač na međunarodnoj sceni
KEMA upravna zgrada

KOMPLETNA PONUDA

Uz širenje aktivnosti, firma stalno ispituje i nadograđuje svoj asortiman proizvoda. Specijalizovanim proizvodima, kao što su materijali za postavljanje keramike KEMABOND i KEMAKOL, materijali za izvođenje hidroizolacije HIDROSTOP, sveobuhvatna ponuda je dopunjena specijalnim materijalima za sanaciju kapilarne vlage HYDROMENT i KEMASAN, hidroizolacionim premazima i brzovezujućim malterima HIDROSTOP, materijalima za izradu epoksi podova KEMAPOX, materijalima za reparaciju i zaštitu betona BETONPROTEKT, kao i proizvodima od kvarcnih peskova pogodnih za ugradnju ili uređenje. Dugogodišnjom bliskom suradnjom sa poslovnim partnerima i potrošačima prikupili smo različita iskustava i znanja, koja koristimo u svim segmentima, kako bi poboljšali kvalitet proizvoda.Uz personalizovane savete, uvek možemo dati brz, jednostavan i efikasan predlog za rešenje problema na jednom mestu. Pored vlastitog tima stručnjaka, znanje nadograđujemo angažovanjem najboljih pojedince iz svih područja građevinarstva kako bi došli do sveobuhvatnog rešenja.

STRUČNA POMOĆ NA DOHVAT RUKE

Napredno poznavanje građevinskih aktivnosti, zbog sve brže promene u tehnologiji građenja, zahteva stalno praćenje novih trendova, širenja horizonata i sticanje novih znanja, koja kroz razna savetovanja prenosimo našim klijentima. Sve kupce stoga pozivamo da se informišu o proizvodima i korisnim savetima naših stručnjaka na nasoj internet stranici www.kema-on.net ili pošalju svoj upit putem e-pošte office@baumit.rs.

www.kema-on.net
BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.kema-on.net

Prethodni tekstDizajn(iranje) dekinga
Sledeći tekstKako izabrati slivnike za kupatilo