Savršenstvo leži u lepoti kamena

Zahvaljujući savremenim tehnologijama, izborom materijala, ne postoje granice u završnoj obradi vašeg prostora.

Posebno naglašavamo vrhunsku estetiku prirodnog kamena kao zidne obloge koja se može naći u velikom izboru boja, oblika i reljefa i u kombinaciji sa luksuznim zidnim tapetama raznim aplikacijama napravljenim od drveta ili medijapana, farbanog u gotovo neograničenom broju boja, sa izradom raznih tekstura u samom procesu farbanja.

Luksuzna kolekcija

Kolekcija predstavlja savremenu reinterpretaciju hromatskog efekata srebra i zlata. Četiri modela čine luksuznu kolekciju koju karakteriše elegancija i prirodne odlike Pierre Bleue mermera. Ove modularne 3D zidne obloge zrače čistu energiju koja se besprekorno uklapa sa dekorom dnevnog boravka, od kasičnog pa do najmodernijeg.

Dekorativna igra

Dekorativna igra sa razdaljinom, debljinom i harmonijom oblika stvara prefinjenu notu u vidu osvetljenog zida od plemenitih iskrica, suptilnog optičkog efekta koji je sposoban da stvori ekskluzivnu atmosferu.

Srebrne ogrebotine, rigorozne vertikalne linije na različitim razmacima kreairaju oblogu za opremanje bilo koje vrste elegantnih kaskada srebrne svetlosti. Različite širine u grafički urezanim obrascima daju dubinu celom zidu.

Dekorativni moduli su dizajnirani tako da omogućavaju različite pravce polaganja, a samim tim se stvaraju različite dekoracije u zavisnosti od nečijeg ukusa i želja.

Pojedine obloge imaju ukrase koji su ručno rađeni, savršenih proporcija i crteža. Igra vetra i lišća, kombinacija oblika čini dekorativnu strukturu harmoničnom sa izraženim stilskim uticajem.