Savršenstvo leži u lepoti kamena

Zahvaljujući savremenim tehnologijama, izborom materijala, ne postoje granice u završnoj obradi vašeg prostora.

Posebno naglašavamo vrhunsku estetiku prirodnog kamena kao zidne obloge koja se može naći u velikom izboru boja, oblika i reljefa i u kombinaciji sa luksuznim zidnim tapetama raznim aplikacijama napravljenim od drveta ili medijapana, farbanog u gotovo neograničenom broju boja, sa izradom raznih tekstura u samom procesu farbanja.

Dizajn dekorativnih modula
Slika 2 – Dizajn dekorativnih modula

Luksuzna kolekcija

Kolekcija predstavlja savremenu reinterpretaciju hromatskog efekata srebra i zlata. Četiri modela čine luksuznu kolekciju koju karakteriše elegancija i prirodne odlike Pierre Bleue mermera. Ove modularne 3D zidne obloge zrače čistu energiju koja se besprekorno uklapa sa dekorom dnevnog boravka, od kasičnog pa do najmodernijeg.

Luksuzna kolekcija
Slika 3 – Luksuzna kolekcija

Dekorativna igra

Dekorativna igra sa razdaljinom, debljinom i harmonijom oblika stvara prefinjenu notu u vidu osvetljenog zida od plemenitih iskrica, suptilnog optičkog efekta koji je sposoban da stvori ekskluzivnu atmosferu.

Savremena reinterpretacija hromatskog efekata srebra i zlata
Slika 4 – Savremena reinterpretacija hromatskog efekata srebra i zlata

Srebrne ogrebotine, rigorozne vertikalne linije na različitim razmacima kreairaju oblogu za opremanje bilo koje vrste elegantnih kaskada srebrne svetlosti. Različite širine u grafički urezanim obrascima daju dubinu celom zidu.

Estetika prirodnog kamena kao zidne obloge
Slika 5 – Estetika prirodnog kamena kao zidne obloge

Dekorativni moduli su dizajnirani tako da omogućavaju različite pravce polaganja, a samim tim se stvaraju različite dekoracije u zavisnosti od nečijeg ukusa i želja.

Pojedine obloge imaju ukrase koji su ručno rađeni, savršenih proporcija i crteža. Igra vetra i lišća, kombinacija oblika čini dekorativnu strukturu harmoničnom sa izraženim stilskim uticajem.

Prethodni tekstPaneli za zvučnu izolaciju napravljeni od plastičnih boca
Sledeći tekstKoji podovi su laki za održavanje