Revolucija tuširanja – Hansgrohe

Snažan i istovremeno nežan, novi Hansgrohe Raindance Select E 120 multitalentovani ručni tuš, unutar 3 vrste mlaza kombinuje dve vrste kišnog mlaza, istovremeno donoseći značajan pomak u dizajnu.

Hansgrohe je za 2013. godinu pripremio revoluciju tuširanja

Kad govorimo o tuševima, skloni smo delenju na dva tabora: na one koji vole blagi topli tuš, i na one koji vole efikasan, snažan mlaz. Hansgrohe je još jednom razmišljao prvenstveno o potrebama svojih korisnika i za 2013. godinu predstavio tržištu najnoviji proizvod: Raindance E 120 Select ručni tuš pravi je doživljaj vode, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji vodenog mlaza. I taj doživljaj se bira jednostavnim pritiskom na Select tipku, čime biramo između tri vrste mlaza.

Snažno ili nežno?

Različite želje često se nalaze unutar jedne porodice, kada je potrebno naći proizvod koji može dobro da ispere dugu kosu, omogući nežan opuštajući tuš ili snažan tuš za bolje buđenje. Raindance Select E120 idealan je proizvod za takve potrebe.

Hansgrohe stručnjaci naglašavaju da je tehnologija vodenih mlazova ovog ručnog tuša prava revolucija; naime po prvi put se u jednom proizvodu koriste dve odvojene tehnologije vodenih mlazova.

Mali otvori na glavi tuša za snažni kišni mlaz i veći otvori za nežnji RainAir mlaz, obogaćen vazduhom. Raindance Select E120 tako nudi odvojeno rešenje za nju ili njega, i idealan je proizvod za celu porodicu, bilo koje doba dana i bilo koju vrstu tuširanja.

Odgovarajući mlaz pritiskom na dugme

Prebacivanje između različitih načina vodenih mlazova intuitivno je; jednostavnim pritiskom na veliku Select tipku vaš odabir je napravljen. Dugme je ergonomski smešteno na prednjem delu ručke tuša, u blizini položaja palca. Prebacivanje između mlaznica može se obaviti vlastito, čak i kada tuš je montiran na zidnoj šipki. Čišćenje glave tuša vrlo je praktično: zahvaljujući QuickClean funkciji, kamenac se brzo i lako uklanja kada prstom trljamo silikonske čepiće.

Hansgrohe je prilikom dizajniranja ovog proizvoda tradicionalno sarađivao sa dugogodišnjim partnerima – renomiranim dizajn studijom Phoenix Design. Dizajneri su ovom tušu dali mekani, kubični oblik; formu koja se jednostavno kombinuje sa različitim stilovima. Zaobljeni uglovi i fluidni dizajn označavaju značajan pomak od sveprisutnog minimalističkog dizajna.

Ručni tuš je dostupan u dvije verzije; u hrom boji i Hansgrohe-prepoznatljivoj hrom-beloj boji. Kao i uvek, ručni tuš se može kupiti posebno ili u setu, koji uključuje zidnu šipku sa malom policom za sapun, te tuš crevo.

Zadovoljstvo nadglavnog tuširanja pritiskom na tipku

Neverovatno jednostavan način upravljanja: novi Hansgrohe nadglavni tuš, po prvi puta sa Select tehnologijom za odabir vrste vodenog mlaza.

Hansgrohe svoje novitete uvijek razvija u svim kategorijama tuševa; tako uz novi ručni tuš tržištu se predstavlja najnoviji nagdlavni tuš i tzv. showerpipe Raindance Select E 300.

U razvoju novih vrsta vodenih mlaznica fokus je bio prvenstveno na različitim potrebama korisnika. Mnogi su izrazili želju za snažnijom vrstom mlaza, dovoljnom za pojačanje cirkulacije i dobro jutarnje buđenje, uz dodatak nežnog kišnog mlaza koji se sastoji od kapljica obogaćenih vazduhom.

U jednom trenutku želite to snažno buđenje, no već u sledećem se želite opustiti kao i dobro isprati šampon iz duge kose. Sve te potrebe je Hansgrohe uzeo u obzir, prilikom razvijanja kolekcije tuševa Raindance Select E 300.

Dok stojite pod tušem jednostavnim pritisnom na tipku koja se nalazi na ruži nadglavnog tuša odaberite vrstu mlaza koja vam odgovara u tom trenutku. To je jedino na što trebate u tom trenutku da mislite, a onda se opustite i uživajte.

DAS BAD