Rešenja za arhitekturu

Firma MONDOCOLORI je osnovana u Novom Sadu 2006. Godine. Naime, naša kuća je generalni zastupnik renomirane italijanske kompanije IMPA, koja 50 godina gaji tradiciju i uvodi inovacije u proizvodnji kvalitetnih i ekskluzivnih proizvoda iz svere građevinarstva, autoindustrije, nautike, specijalizovanih materijala itd.

 

Iz programa za građevinarstvo posebno bi izdvojili: najkvalitetnije, namenske, antiskreč, potpuno perive boje za nanošenje u hotelima, bolnicama, školama, kao i ostalim javnim prostorima, sertifikovane od strane „Instituto di Enologia e Ingegneria Agro-Alimetare“, Pjaćenca, Italija i pogodne (u skladu sa pravlima UNI 11021:2002) za primenu u sredinama gde su prisutne namirnice za ishranu i rađene po VOC standardu Evropske unije. Takođe, naglašavamo da posedujemo mase za nivelaciju, reparaciju, zaštitu i dekoraciju betona, zidova, drveta i metala, ekskluzivne boje, dekorativne tehnike i dekorativne maltere za enterijere i eksterijere, fasade (siloksanske, akril siloksanske, silikatne, elastomerne i dr.)

Iz proizvodnog programa izdvajamo i boje za teniske terene, boje za bazene, sredstva za obeležavanje puteva. Posebno ističemo BARRIER grupu proizvoda, sertifikovanih vatrootpornih premaza koji zahvaljujući ekspandirajućim svojstvima imaju otpornost na vatru čak i do 90 minuta.

Pored distribucije navedenih materijala, u kompaniji MONDOCOLORI moguće je dobiti i kompletnu tehničku podršku najcenjenijih italijanskih stručnjaka na ovim poljima.

Antiskreč perive boje
Antiskreč perive boje / foto: Mondocolor

 

Orijentisanost u radu ka arhitektama i dizajnerima, daje nam mogućnost da na najkvalitetniji način odgovorimo svim zahtevima naših kupaca i investitora.

Dokaz kvaliteta i napred rečenog  je duga referenc lista objekata na kojima su korišteni naši materijali. Na referenc listi se nalazi niz poslovnih objekata, hotela, restorana, vila, zgrada, stanova i dr.

Deo naše liste referenci:
PARLAMENT REPUBLIKE SRPSKE – Banja Luka
HOTEL “PANORAMA” – Novi Sad
Caffe “BUDA BAR” – Stražilovska – Novi Sad
Restoran “MAMMA MIA” – Beograd,
Restoran ’’PASHA’’-Novi Sad
Caffe ’’Solo’’ –Novi Sad
Restoran ’’DVA KESTENA’’- Futog
Restoran ’’AQUA DORIA’’- Novi Sad
Edukativni centar- Novi Sad
Francuski institut- Novi Sad
Galerija Matice Srpske- Novi Sad
MANASTIR ŠIŠATOVAC-Fruška gora
Pravoslavna crkva u Novom Bečeju
Bogoslovija- Sremski Karlovci
Hotel Restoran „Kristal“-Veternik

Očekujemo vas u našem izložbenom salonu u Novom Sadu gde možete videti kompletnu paletu naših proizvoda.
MONDOCOLORI