Arhibet – Prezentovali i nove ekskluzivne „wet cast“ proizvode

Na Beogradskom sajmu završen je najveći događaj iz oblasti građevinarstva u ovom delu Evrope – 44. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE.

Sajam je zadržao lidersku poziciju u regionu i mesto među najvećim sajmovima građevinarstva u jugoistočnoj Evropi. Na velikom izlagačkom prostoru, više od 600 izlagača iz 27 zemalja sveta prikazalo je inovacije i tehnološka dostignuća na polju savremenog i funkcionalnog pristupa gradnji, modele za opremanje prostora i postavljanje ekoloških standarda koji definišu novu, ekološku kulturu življenja. Paralelno sa Sajmom građevinarstva održao se 10. STONEEXPO Srbija, u organizaciji poslovnog udruženja za eksploataciju i preradu kamena „Kamen Srbije“.

Arhibet, SEEBBE 2018

Firma Arhibet iz Niša je drugi put zaredom izlagala na Sajmu građevinarstva u Beogradu. Veoma smo zadovoljni ovogodišnjom posetom sajmu, ostvarili smo veliki broj poslovnih kontakata sa zainteresovanim firmama i pojedincima za naše proizvode i usluge.

Na našem štandu smo pored standardne palete Arhibet proizvoda prezentovali i nove ekskluzivne „wet cast“ proizvode čija se serijska proizvodnja očekuje od avgusta. Posetioci su mogli da vide i specijalne betonske elemente koje uglavnom proizvodimo za potrebe izgradnje Koridora 10. Opšti je utisak da su ove godine posetioci uglavnom bili iz građevinske branše sa konkretnim pitanjima i zahtevima.

Arhibet, SEEBBE 2018.

Kompanija Arhibet iz Niša se upravo bavi proizvodnjom, projektovanjem i ugradnjom betonske galanterije – behaton ploče, ivičnjaci, kanalete i rigole. Kako kažu u Arhibet-u, njihova misija je neprekidno ulepšavanje okoline ekološki prihvatljivim rešenjima i idejama koje nemaju granice.

Štand SEEBBE 2018

Proizvodi se rade u tehnologiji vibro-presovani i vibro-liveni beton. Svi proizvodi spadaju u ekološki prihvatljive proizvode neškodljive po okolinu, snažni su i otporni na sve vremenske uticaje sa veoma dugim vekom trajanja. Široka paleta boja i različiti oblici čine ih idealnim za parterno uređenje otvorenih površina kao što su parkovi, šetališta, trotoari, platoi, pešačke staze, ulice, parkirališta, benziske stanice, dečija igrališta, individualna dvorišta.

Zbog svega ovoga, Arhibet je ogromnim entuzijazmom, zalaganjem i profesionalizmom postao regionalni lider na tržištu betonske galanterije. Neprekidna istraživanja i uvođenja novih tehnologija imaju za cilj stalno unapređenje kvaliteta proizvoda. Svi arhibet proizvodi su atestirani po SRPS standardima.

www.arhibet.rs

ARHIBET d.o.o.
Knjaževačka bb, Donja Vrežina, 18000 Niš
T. +381 18 570 901
F. +381 18 570 906
M. +381 63 467 865
info@arhibet.rs
www.arhibet.rs