Razvijanje serija u proizvodnji keramičkih pločica – najveća prednost za kupce

Ugradnja keramičkih pločica je dugoročna investicija i zato kvalitet treba da bude na prvom mestu, čak i ako to podrazumeva odabir onih koje su malo višeg cenovnog ranga. U kvalitet domaćeg giganta, Keramike Kanjiža, smo se uverili predhodnih decenija, a u prilog tome svedoče brojni domaći i strani sertifikati i priznanja. Međutim, ovaj vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica je razvio i svetski dizajn koji ostavlja bez daha. Zato je ovog puta tema – kreativnost!

Kupatilo kao oaza mira

Vekovima unazad, kupatila predstavljaju mnogo više od mesta za održavanje higijene. U javnim kupatilima nekada su se čitali govori retora i poezija pisaca, a danas predstavljaju mali spa centar i oazu mira za ukućane. Posebna pažnja se poklanja odabiru pločica i njihovom kvalitetu, a glavni akcenat je na odabiru boja, dizajna i strukture. Zbog toga se na tržištu keramičkih pločica najviše razvija serijska proizvodnja pločica, karakteristična za oblaganje kupatila. Ukusi su veoma različiti, pa se proizvođači fokusiraju na bogatstvo i raznovrsnost serija. Upravo tako potrošači mogu prepoznati kvalitetne brendove – po mogućnosti kreiranja potpuno različitih stilova u okviru jedne serije. Tada kreativnost dizajnera dolazi do izražaja.

Keramika Kanjiža – za svakog po nešto!

Već dugi niz godina kompanija Keramika Kanjiža razvija svoju proizvodnu ponudu u vidu serija koje obuhvataju zidne i odgovarajuće podne pločice kao glavne dekore, sa pratećim dekorativnim elementima kao što su listele i centralni dekori. Ovakav način proizvodnje predstavlja kreativni izazov, pa smo pitali Nadu Dimitrijević, glavnog dizajnera Keramike Kanjiža da nam kaže nešto više o tome: „Razvijanje serija predstavlja pravi izazov, ali i uživanje, jer tada imamo najviše mogućnosti da iskažemo kretivnost i ideje. Kada kreiramo seriju, vodimo računa da glavni dekori kao i prateći elementi mogu da se kombinuju na više različitih načina. Tako omogućavamo kupcima da od iste serije naprave potpuno različite koncepte u svojim kupatilima, u zavisnosti od ličnog ukusa!

Modernizacijom proizvodne opreme, mnogo je lakše ponuditi širok izbor bogatih serija. Keramika Kanjiža je jedina domaća fabrika koja je kupovinom trećeg digitalnog Ink Jet štampača digitalizovala 75% proizvodnog procesa. Ink Jet pruža fenomenalne mogućnosti u dizajnu i teksturama, što dodatno doprinosi raznovrsnosti i bogatstvu serija. Upravo zahvaljujući tome Keramika Kanjiža danas ima 15 serija bogatih dekorima, među kojima su najzanimljivije Venus, City, Habitat i Travertino. „Svaka serija je posebna i drugačija. Najčešće se kupci opredeljuju za dva modela kupatila – ili rustično ili potpuno minimalistično i moderno. Veoma je zanimljivo što sa svim našim serijama možemo da se „igramo“. Kupci se često se iznenade kada im predstavimo različite mogućnosti jedne serije.“ dodala je gospođa Dimitrijević. Kako bi nam najbolje prikazali raznovrsnost, Keramika Kanjiža predstavlja seriju Venus i njene sjajne mogućnosti za opremanje, bilo da volite moderno ili rustično!

Svaka serija je posebna i drugačija. Najčešće se kupci opredeljuju za dva modela kupatila
Keramika Kanjiža d.o.o. serija pločica Venus

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža