EKO površine komercijanih podova od reciklirane gume

EKO površine komercijanih podova od reciklirane gume nude raznovrsnu paletu podnih obrazaca koju čini poseban dizajn koji ne utiče loše po okolinu. Ove površine nude arhitektama i dizajnerima beskrajne mogućnosti stvaranja personalizovanog dizajna na tržištu. Svi proizvodi su sertifikovani kako bi se kvalifikovali za upotrebu u školama visokih performansi i poslovnih zgrada.

Stajanje satima na tvrdim podovima može uzeti danak nogama, ali osobine EKO površine podova od reciklirane gume ostavljaju brige prošlosti. Ovi podovi pružaju savršen spoj fleksibilnosti i podrške ispod skoro nikakve podne površine i, za razliku od tradicionalnih pena sistema, njihova ekskluzivna tehnologija izrade omogućava da održe svoju elastičnost godinama. EKO površine su idealno rešenje za male prostore, kancelarije, institucije, i zdravstvene prostorije.

EKO površine podova od reciklirane gume su dostupne u rolnama i pločicama. Ovo inženjersko rešenje nudi jedinstveni kompozitni proizvod koji se može brzo postaviti, bez posebne podloge. Postoje EKO površine podova koje pružaju poboljšane performanse u tradicionalnim zdravstvenim ustanovama i fitnes prostorima. Ovakvi podovi se konstruišu korišćenjem tehnologije sa fokusom ka dinamičnom povratku energije.

Potrebno je vreme, posvećenost, i mnogo ljudske snage da bi se stvorila tehnologija koja ima rekordne nivoe:  postavljanje recikliranog materijala, korišćenje ekstremno –  tehnoloških napredaka, a i pritom je potpuno originalna.  Ovakva tehnologija omogućava da se habajući sloj poda spoji za post – recikliranu gumenu osnovu za 97%. Omogućena je veća različitost u dizajnu, kao i održivih opcija za obrazovanje, zdravstvo i fitnes, maloprodaju, itd.

Proizvodnja poda od reciklirane gume je jednostavna; sve što vam treba je guma i vezivo. Koristi se najkvalitetnija reciklirana guma i najkvalitetnije vezivo.

Koraci prozivodnje

Polovne gume se prikupljaju za sečenje. Isečene gume se melju u gumenoj drobilici. Potom se dodaje lepak i mrvice gume se stavljaju u velike cilindre. Dobijeno „deblo“ se ljušti do željene debljine podloge. Podloga je sloj vezan za bezbroj habajućih slojeva. Guma je materijal koji ne zagađuje Zemlju ili vodu. Ne sadrži štetne nivoe olova i druge štetne materijale. Rezultati ispitivanja gume kao materijala doveli su do zaključka da: „U proseku, koncentracije komponenti su ispod nivoa zabrinutosti“.

Prethodni tekstJBA d.o.o. – Podne obloge za spoljašnju primenu
Sledeći tekstRazvijanje serija u proizvodnji keramičkih pločica – najveća prednost za kupce