Prirodna zaštita jedinstvene lepote drveta

Na otvorenom, od suštinskog je značaja da se drvene površine tretiraju adekvatnim proizvodom. Na kraju krajeva, želite da drvo izgleda dobro dugo vreme. Rubio® WoodCream je zasnovan na hidrofobnoj tehnologiji posebno razvijenoj za maksimalnu zaštitu drveta.

Njegova jedinstvena i aktivna formula za samočišćenje intenzivno hrani drvo, čuva prozračnu strukturu i čini ga vodoodbojnim. I lepota svega: Rubio® WoodCream dolazi u širokom spektru boja i četka se glatko. Radost za rad i praznik za oči!

Zaštita drvenih vertikalnih površina
Priprema – PRE nanošenja novog zaštitnog sloja Rubio® WoodCream

Štiti drvo od vode, toplote, vremenskih uticaja i svakodnevnog habanja. To je najbolja zaštita za baš sve što je napravljeno od drveta!

Magic Floor d.o.o. nije samo sinonim za kvalitet drvenih podova, već zastupa i Rubio Monocoat proizvode za pripremu i dugoročno održavanje drvenih površina, koje su bez da se dvoumimo, garant trajnosti kvaliteta.

Zaštita drvenih vertikalnih površina
Priprema – PRE nanošenja novog zaštitnog sloja Rubio® WoodCream

Krema na bazi voska

Kremasta struktura Rubio® WoodCream ne samo da garantuje lakoću nanošenja, već takođe obezbeđuje dugo vreme prijanjanja sa drvetom. Ovo omogućava drvetu optimalno vreme da kvalitetno apsorbuje Rubio® WoodCream, pri tom ne zatvarajući pore drveta. Rubio® WoodCream se može naneti u jednom sloju, ili u nekoliko slojeva, bez promene ovog jedinstvenog svojstva. Jedinstvena struktura takođe garantuje veoma nisku potrošnju.

Zaštita drvenih vertikalnih površina
Rubio® WoodCream zaštita drvenih površina u eksterijeru / foto: Magic Floor d.o.o.

Drugi proizvodi su obično dostpuni u tečnom obliku, tako da tokom njihove primene na vertikalnim površinama uvek postoji verovatnoća da dođe do prosipanja, tačnije kapljanja po drvenoj osnovi, zemlji ili odeći. Rubio® WoodCream krema se vrlo lako nanosi na vertikalne površine i veoma je pogodna kad morate da radite iznad glave zahvaljujući svojoj kremastoj strukturi.

Nega drveta

Rubio® WoodCream ne samo da boji i štiti drvo, već ga i neguje. Krema prodire duboko u drvo i osigurava da površina ostane paropropusna. Krema ne sadrži punila i ne stvara zaptivni sloj na drvetu kao što drugi proizvodi boje i lakovi rade. Rubio® WoodCream se neće ljuštiti i stoga garantuje mnogo duži vek trajanja drveta.

Paropropusnost

Drvo mora biti u stanju da diše da bi zadržalo svoju lepotu. Naša hidrofobna krema to osigurava, pore drveta ostaju otvorene i regulacija vlage se zadržava. Kao rezultat, voda se odbija, a vazduh i vodena para i dalje mogu da prođu. Zadržava se prirodni izgled i osećaj, a očuvano je i drvo.

Zaštita drvenih vertikalnih površina
Rubio® WoodCream zaštita drvenih površina u eksterijeru / foto: Magic Floor d.o.o.

Vodootpornost

Kapilarna sila drvenih vlakana, sila koja privlači vodu, pretvara se u vodoodbojnu silu zbog hidrofobnog karaktera Rubio® WoodCream-a. Ovo rezultira dugotrajnim efektom bisera koji drvetu daje veoma izdržljivu zaštitu od ekstremnih vremenskih uslova.
Efekat samočišćenja

Biserni efekat pruža 100% zaštitu od vode, a istovremeno stvara efekat samočišćenja. Kapljice vode klize sa drveta, uklanjajući čestice prljavštine sa njegove površine. Vodoodbojni i samočišćeni efekat smanjuje rizik od nastanka i rasta mikroorganizama (alge, plesni, gljivice) i sprečava oštećenja od mraza. Zbog toga je potrebno da prođe dosta vremena da bi drvo u vertikalnom položaju izgledalo prljavo.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs

Prethodni tekstZbog čega je grejanje na pelet tako isplativo?
Sledeći tekstGaražni podni sistemi visokih performansi