Prirodna zaštita jedinstvene lepote drveta

Zaštita drvenih vertikalnih površina

Na otvorenom, od suštinskog je značaja da se drvene površine tretiraju adekvatnim proizvodom. Na kraju krajeva, želite da drvo izgleda dobro dugo vreme. Rubio® WoodCream je zasnovan na hidrofobnoj tehnologiji posebno razvijenoj za maksimalnu zaštitu drveta.

Njegova jedinstvena i aktivna formula za samočišćenje intenzivno hrani drvo, čuva prozračnu strukturu i čini ga vodoodbojnim. I lepota svega: Rubio® WoodCream dolazi u širokom spektru boja i četka se glatko. Radost za rad i praznik za oči!

Zaštita drvenih vertikalnih površina
Priprema – PRE nanošenja novog zaštitnog sloja Rubio® WoodCream

Štiti drvo od vode, toplote, vremenskih uticaja i svakodnevnog habanja. To je najbolja zaštita za baš sve što je napravljeno od drveta!

Magic Floor d.o.o. nije samo sinonim za kvalitet drvenih podova, već zastupa i Rubio Monocoat proizvode za pripremu i dugoročno održavanje drvenih površina, koje su bez da se dvoumimo, garant trajnosti kvaliteta.

Zaštita drvenih vertikalnih površina
Priprema – PRE nanošenja novog zaštitnog sloja Rubio® WoodCream

Krema na bazi voska

Kremasta struktura Rubio® WoodCream ne samo da garantuje lakoću nanošenja, već takođe obezbeđuje dugo vreme prijanjanja sa drvetom. Ovo omogućava drvetu optimalno vreme da kvalitetno apsorbuje Rubio® WoodCream, pri tom ne zatvarajući pore drveta. Rubio® WoodCream se može naneti u jednom sloju, ili u nekoliko slojeva, bez promene ovog jedinstvenog svojstva. Jedinstvena struktura takođe garantuje veoma nisku potrošnju.

Zaštita drvenih vertikalnih površina
Rubio® WoodCream zaštita drvenih površina u eksterijeru / foto: Magic Floor d.o.o.

Drugi proizvodi su obično dostpuni u tečnom obliku, tako da tokom njihove primene na vertikalnim površinama uvek postoji verovatnoća da dođe do prosipanja, tačnije kapljanja po drvenoj osnovi, zemlji ili odeći. Rubio® WoodCream krema se vrlo lako nanosi na vertikalne površine i veoma je pogodna kad morate da radite iznad glave zahvaljujući svojoj kremastoj strukturi.

Nega drveta

Rubio® WoodCream ne samo da boji i štiti drvo, već ga i neguje. Krema prodire duboko u drvo i osigurava da površina ostane paropropusna. Krema ne sadrži punila i ne stvara zaptivni sloj na drvetu kao što drugi proizvodi boje i lakovi rade. Rubio® WoodCream se neće ljuštiti i stoga garantuje mnogo duži vek trajanja drveta.

Paropropusnost

Drvo mora biti u stanju da diše da bi zadržalo svoju lepotu. Naša hidrofobna krema to osigurava, pore drveta ostaju otvorene i regulacija vlage se zadržava. Kao rezultat, voda se odbija, a vazduh i vodena para i dalje mogu da prođu. Zadržava se prirodni izgled i osećaj, a očuvano je i drvo.

Zaštita drvenih vertikalnih površina
Rubio® WoodCream zaštita drvenih površina u eksterijeru / foto: Magic Floor d.o.o.

Vodootpornost

Kapilarna sila drvenih vlakana, sila koja privlači vodu, pretvara se u vodoodbojnu silu zbog hidrofobnog karaktera Rubio® WoodCream-a. Ovo rezultira dugotrajnim efektom bisera koji drvetu daje veoma izdržljivu zaštitu od ekstremnih vremenskih uslova.
Efekat samočišćenja

Biserni efekat pruža 100% zaštitu od vode, a istovremeno stvara efekat samočišćenja. Kapljice vode klize sa drveta, uklanjajući čestice prljavštine sa njegove površine. Vodoodbojni i samočišćeni efekat smanjuje rizik od nastanka i rasta mikroorganizama (alge, plesni, gljivice) i sprečava oštećenja od mraza. Zbog toga je potrebno da prođe dosta vremena da bi drvo u vertikalnom položaju izgledalo prljavo.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs

Prethodni tekstZbog čega je grejanje na pelet tako isplativo?
Sledeći tekstGaražni podni sistemi visokih performansi