Priča o dizajnu tepiha

Iz strasti prema tepisima nastaje jedinstveni dizajn i bezbroj mogućnosti izbora tepiha koji nećete naći nigde u svetu.

Umetnička kolekcija tepiha

Ova kolekcija tepiha je najčešće kreirana od strane  vodećih umetnika i dizajnera širom sveta. Svaki komad odražava stil individue i njenu kreativnu viziju.

Karneval kolekcija

Predstavlja putovanje kroz neke od najegzotičnijih lokacija na svetu.

 

Savremeni tepisi

Tepisi koji prate svetske tendencije i najaktuelnije trendove dizjna, boje i teksture. Lako se uklapaju u vaš enterijer, osvežavajući ga i podižući na jedan viši nivo estetičnosti.

 

Inicijalni dizajn

Uprkos bogatom tržišnom asortimanu dizajna i veličina, i dalje će postojati potreba da se odabere specijalno prilagođen dizajn vašem prostoru. Mogu se prilagoditi boje i materijal, dezen, veličina i oblik tepiha, da bi odgovarali enterijeru sobe.

Najtraženiji su oni, ručno tkani, jer njihova imperfekcija unosi toplinu i prisnost u vaš dom. I svaki komad je unikatan, i priča za sebe. Fabrički proizvedeni tepisi nemaju tu draž. Tipski su rađeni, dovedeni do perfekcije i upotpunjuju vašu idejnu zamisao prostora. Tj. odrađuju svoju funkciju. Za razliku od njih, ručno rađeni tepisi imaju i sentimentanu vrednost.

Beastman

Beastman je delo dizajnera Brad Eastman-a, prepoznatljivom po geometrijskim šarama koje se ponavljaju, a  koje prikazuju novi život, svet i simbolizuju opstanak.

 

Pony Rider

Ovaj stil je osnovan od strane dizajnera Kelly Searl-a, iz ljubavi prema štampi , a kao rezultat rada u modnoj industriji. Svaki tepih prisutan u prostoriji daje ugodan i pozitiavn boravak u njoj. Priča neku svoju priču o estetici.

Prethodni tekstLideri održivog razvoja – Održana treća konvencija 21 april 2015, Zrenjanin
Sledeći tekstANTAS LINE d.o.o. – Ecotile – svetski broj 1 proizvođač interlocking podnih ploča