Praktično ne mora da znači i dosadno – PermaTech tehnologija

Da li možete da zamislite palubu svojih snova kad pogledate ulazna vrata vašeg doma? Da li je to oaza mirnog kutka ili prostrano područje za okupljanje porodice i prijatelja? Kompozitni brodski podovi čine da san postane realnost nudeći zapanjujuće lako održavanje u kojem možete uživati narednih nekoliko godina.

PermaTech tehnologija

PermaTech tenologija je osnovana da stvori potpuno novi liveni proizvod u industriji bezazbestnih, prefabrikovanih i vatrostalnih komponenti. U skoro četiri decenije, PermaTech uvodi ideju za idejom. Perma Tech brend sastoji se od četiri različite komponente: inovacije, disciplinovanog procesa, tačnosti proizvoda i kapaciteta.

Kompozitni brodski proizvodi su podržani ograničenom garancijom učinka. Bez cepanja, truljenja i raspadanja. Fiberon premijum brodski podovi, otvoreni podovi i zaštitni brodski podovi su podržani od strane industrija protiv bojenja i promena kvaliteta boje.

Stvaranjem inovativnih proizvoda kojima su cene niže nego proizvodima staromodnih rešenja, omogućene su velike prednosti kupcima. Prvo, kada nešto treba da se uradi što pre nije rađeno, ljiudi iz kompanije poznavajući procedure, uživaju da budu prvi u izazovu kojim će rešiti dati problem. Drugo, klijenti vrlo dobro znaju sposobnosti i kapacitete koji zadovoljavaju sve zahteve kompanije.

Kompozitni podovi

Kompozitni podovi osnovani su u Novom Londonu, 1997. godine. Inovativni, kvalitetni proizvodi svake godine produžavaju to nasleđe.
Pustite mašti na volju i oživećete palubu vaših snova trajnom lepotom kvaliteta kompozitnih brodskih podova. Povećavanjem svesti zajednice o životnoj sredini u kombinaciji sa visokim troškovima energije, vode i hrane verovatno će dovesti do razvoja  Permakulture u Srbiji.