Podno grejanje daje raskoš bez kog ne možete živeti!

Ugradnja podnog grejanja

Zamislite izlazak iz kade u hladno jutro na pločice zagrejane na 30˚C. Zamislite da hodate bosi po Vašem zagrejanom podu u kuhinji dok napolju pada sneg. Rovex inženjering Vam pruža mogućnost jednostavnog i konfornog sistema grejanja Vašeg doma uz pomoć najnovije tehnologije podnog grejanja. 

Udobnost

Pustite da Vaše bose noge upijaju blagu toplotu bez prašine i buke koju proizvode drugi sistemi grejanja. Uživajte u ravnomerno raspoređenoj toploti u Vašem domu, kuhinji, kupatilu, spavaćoj sobi i hodniku.

Dizajn po želji korisnika

Bez obzira da li se radi o dodatnom grejanju ili osnovnom sistemu grejanja , svaki sistem se projektuje u skladu sa zahtevima prostora da se u potpunosti zadovolje zahtevi kako u pogledu snage tako i u pogledu prostora bez obzira na veličinu ili izgled. Sistemi podnog grejanja mogu da greju bez obzira na vrstu poda koji planirate da postavite- mermer, granit, topli pod ili pločice.Termostat se postavlja na zidu Vaše prostorije. Ne vide se ventilatori,a cevovodi, ložita i bojleri nisu potrebni.

Električno podno grejanje
Električno podno grejanje

Siguran

Savim siguran, bez ikakve opasnosti za korisnika. Električni provodnici su zaštićeni omotačem koji je uzemljen i bilo kavo oštećenje prouzrokuje iskakanje zaštitnog elementa i prekid napajanja. Elektromagnetna zračenja su svedena na minimum i gotovo da ih nema.

Pouzdan

Sistem podnog grejanja je napravljen od najkvalitetnijih materijala koji imaju zivotni vek duži od 30 godina. Bez pokretnih delova koji se mogu habati i uz pomoć tehnologije kvalitetnih elektronskih termostata sistem ne zahteva nikavo održavanje tokom eksploatacije. Garancija proizvođača za ove sisteme je 10 godina.

Efikasan

Podno grejanje je najefikasniji sistem grejanja trenutno raspoloživ na tržištu. Znatno smanjenje temperature grejanja i vreme rada u odnosu na klasične sisteme omogućava da se cena koštanja ovog sistema u eksploataciji svede na minimum. Efikasnost niskotemperaturnog grejanja je od 98 do 100% na čitavoj jednakomerno zagrejanoj površini Vaše cele sobe.

Jednostavno i konforno podno grejanje
Jednostavno i konforno podno grejanje

Jednostavno rukovanje

Pouzdani elektronski termostat omogućava Vam jednostavno podešavanje temperature poda odnosno prostora. Postoji mogućnost i programiranja grejanja u skladu sa ritmom Vašeg života i navika.

www.rovex.rs

ROVEX INŽENJERING d.o.o.
Đorđa Stanojevića 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 785 68 33 • +381 11 311 52 08
www.rovex.rs • prodaja@rovex.co.rs

Prethodni tekstVečni simbol elegancije – kameni podovi
Sledeći tekstVeličanstveni podovi u kupatilima