Pod od drvenih trupaca kao pokazatelj kreativnosti

Dosta ljudi koristi drvo kao ogrev tokom zime ili u dekorativne i romantične svrhe, ali nikada do sada niste videli ovako lep i funkcionalan primer poda od savršenih kolutova drvenih trupaca…

Foto: Pod od odsečenih trupaca delo je Sani Petis Luc
Foto: Pod od odsečenih trupaca delo je Sani Petis Luc

Posedovanje zdravog dizajna u vašem domu mora biti sasvim dovoljno ukoliko u njemu želite da izvršite određena renoviranja i redizajniranja. Element koji privlači pažnju i menja čitav pogled na enterijer u nešto posebno i originalno, ali i novo, predstavlja nešto što je veoma teško pronaći u današnje vreme.

Na svu sreću, pronašli smo predivan način da se kreira pod, koji je patentirala Sani Petis Luc za svoj dom. Ona je kreirala svoj pod bez ikakve pomoći profesionalaca, a ukupan rezultat je u najmanju ruku izvanredan.

Za kreiranje poda korišćena su dve različite vrste kleke
Za kreiranje poda korišćena su dve različite vrste kleke

Ova vrsta poda može biti kreirana upotrebom mrtvog drveća, tako da je celokupan proces biranja potpuno legalan. Za kreiranje poda korišćena su dve različite vrste kleke kako bi bio stvoren neverovatni funkcionalan dekor u Saninom domu, koji će svakako izdržati test vremena i inspirisati druge da krenu njenim stopama.

Izvor: www.mojenterijer.rs