Keramičke pločice orijentisane ka arhitektama

Podne pločice su namenjene oblaganju kako unutrašnjih podnih površina u kuhinji, kupatilu, hodniku, garaži a u današnje vreme sve više keramičke pločice se koriste i za oblaganje dnevnih soba i spavaćih soba zbog svoje raskošne lepote i praktičnih uslova održavanja. 

Ukoliko posmatrate ambijent kao celinu prilikom projektovanja i uređenja enterijera trebate obratiti pažnju na zidne pločice. Zidne pločice mogu biti keramičke pločice, granitne pločice ili mozaik pločice i takođe sve zidne pločice se dele na sjajne pločice, polusjajne pločice i mat pločice.

Ceramica BARDELLI keramičke pločice, serija TEKNE by Daniele Bedini
Ceramica BARDELLI keramičke pločice, serija TEKNE by Daniele Bedini / foto: EURODOM

Predstavljamo Ceramica BARDELLI keramičke pločice

Ceramica Bardelli – 50 godina istorije
Cermica Bardelli je osnovana ‘60 godina prošlog veka i od samog starta se isticala po izuzetnom kvalitetu svojih proizvoda. Ranih ‘80 započinje istraživanja na polju keramike i uskoro postaje ključni kreator trendova i širem sektoru nameštaja i dizajna.

Od početka su svi Bardelli proizvodi bili orijentisani prema arhitektama. Bez sumnje je neophodan dodir čovekove ruke da bi se stvorila originalna dizajnerska keramika. Ponekad samo jedna dekoracija na pločici zahteva više faza proizvodnje.

Bardelli nudi dizajnirani proizvod visokog kvaliteta kombinujući moderan industrijski proces sa rafiniranim, skoro opsesivnim tehnikama dekorisanja koji su tipični za zanatsku tradiciju. Proizvodi Ceramica Bardelli su tokom godina kreirani od strane velikog broja dizajnera i umetnika, kao što su: Gio’ Ponti, Piero Fornasetti, Marcel Wanders, Marcello Chiarenza, Maddalena Sisto, Daniele Bedini, Julia Binfield, Annabelle d’Huart, Davide Pizzigoni…

Više ideja i inspiraciju možete pronaći na LINKU

www.eurodomsaloni.rs

EURODOM d.o.o.
Ruzveltova 16, Beograd
T +381 11 3809 543,
M +381 63 342 956
eurodom2@gmail.com
Nikole Grulovića 71e, Beograd
T +381 11 34 74 713
M +381 63 330 833
eurodom.hala@gmail.com

www.eurodomsaloni.rs