Obojeni podovi od plute

Podna obloga od plute je fantastičan izolacioni materijal modernizovan tako da se lako može prilagoditi novom milenijumu zahvaljujući metalnom sjaju, živim bojama, različitim oblicima i veličinama.

Prirodan izgled podova od plute
Slika 2 – Prirodan izgled podova od plute

Boja je sadržana u poliuretanu i obložena na pločice još tokom proizvodnje. Vrednost vašeg doma se povećava sa primenom odgovarajuće boje koja paše vašem dekoru.

Haro pod od plute - kolekcija Tigra
Slika 3 – Haro pod od plute – kolekcija Tigra

Dokaz izuzetne raznovrsnosti plute je njena sposobnost da poprimi bilo koju boju. U zavisnosti od vašeg ukusa, možete imati  „Block Out“ pod od plute – gde su granule plute skoro nevidjive, ili možete izabrati varijantu gde se čepovi plute vide.

Moderan dizajn podova od plute
Slika 4 – Moderan dizajn podova od plute

Neograničene mogućnosti

Pluta je idealna osnova za moderan proces digitalne štampe. Kao rezultat toga postoje podovi od plute sa autentičnim drvenim dekorom ili sa apstraktnim šarama. Gotovo da se drveni dizajn na podnoj oblozi ne razlikuje od originala, na šta le većina proizvođača ponosna.

Dizajn ideje

Pluta više nego bilo koji drugi pod, omogućava vam da uvek budete kreativni. Bilo da izaberete vanvremenski izgled, kao što su klasične crne i bele pločice ili personalizovani dizajn, uvek ćete lako moći uklopiti pod u vaš enterijer i osvežiti ga. Kreiranje podnog dizajna ne mora biti težak posao. Postoji mnogo tradicionalnih dizajna na raspolaganju.

Haro pod od plute - kolekcija Sirio
Slika 5 – Haro pod od plute – kolekcija Sirio

Dah svežeg vazduha u enterijeru

Sa inovativnom površinom i modernim oblikom, dizajn podne obloge daje novu dimenziju modernom podu od plute. Elegantne forme poda odaju efekat prostranosti u sobi.

Prethodni tekstKako je helikopterom pokušana montaža vrha pilona mosta na Adi
Sledeći tekstKako da hidroizolujete kupatilo – zaštita od vode