Novi Parkett Centar u Novom Sadu

Nova jesen u Novi Sad donosi mnogo novina u svetu podova. Pojavile su se nove tehnologije, novi materijali, ali i novi prostori koji ih promovišu. Krajem oktobra, preduzeće Alpod Flooring doo iz Novog Sada otvorilo je svoj novi prodajni objekat – Parkett Centar na novoj lokaciji i sa jedinstvenom koncepcijom prodaje koja olakšava kupovinu svima kada je reč o ovom zahtevnom delu enterijera: od zaljubljenika koji žele da oplemene svoj prostor novim podom od drveta ili srodnih materijala, do profesionalaca – arhitekti, dizajnera enterijera ili projektanata, a poseban segment namenjen je profesionalnim podopolagačima.

Na 500m2 Alpod je u zasebnim shop-in-shop sistemima izložio 300 dekora laminata renomiranih evropskih proizvođača kao što su belgijski Balterio, nemački Kronoflooring i austrijski Egger. U ovoj bogatoj ponudi mogu se odabrati laminatni podovi za svačiji džep, sa veoma velikim rasponom cena, ali se mogu zadovoljiti i najprobirljiviji ukusi. Laminati su ponuđeni u debljinama 7, 8, 9, 10, 11 i 12 mm, u klasama 31, 32 i 33 i mogu se polagati u stambenim prostorijama kao i u prostorijama namenjenim za komercijalnu upotrebu. Dekori i dimenzije se kreću od tradicionalnih sa ravnim površinama, do veoma modernih sa reljefnom strukturom.

Pored laminata, Alpod Flooring u svom Parkett Centru nudi i veoma raznovrsnu ponudu troslojnih parketa sa 200 uzoraka, po prihvatljivim cenama,  koji prikazuju mnoštvo evropskih i egzotičnih vrsta drveta, različitih tipova završnih obrada i patentiranih click ili lock spojeva koji omogućuju suvomontažno („plivajuće“) polaganje.  Dobavljači su Barlinek, FloorExperts, Pamino, Teka, LM Flooring…

Uz troslojne parkete, sve su više u upotrebi i dvoslojni parketi, sertifikovani za polaganje na podove sa toplovodnim podnim grejanje. Nova tehnološka rešenja svrgla su keramičke pločice sa trona idealne obloge za podno grejanje. Sada se na ove zahtevne podove može polagati i drvo, koje ostaje stabilno, a pod je i leti i zimi prijatno topao na dodir.

 

Za one koji vole salonski izgled podova i žele da im podovi traju generacijama u Parkett Centru je ponuđen izbor od 100 vrsta masivnih parketa, među kojima se lepotom ističu egzotični parketi jatoba, palisander, teak, ali robusni hrast koji nikada ne izlazi iz mode.

Zbog svojih izuzetnih osobina, posebnu pažnju zavređuje gotova podna obloga od plute. Pluta je 100% ekološki proizvod, odličan izolator, antistatična je, antibakterijska i jednostavna za održavanje. Trajna elastičnost čuva zglobove i pozitivno utiče na zdravlje. Proizvod budućnosti koji se od sada može kupiti i kod nas. Od istog proizvođača Li&CO iz Švajcarske mogu se kupiti i gotovi linoleum i vinil podovi, namenjeni prostorima sa visokom frekvencijom ljudi. Vrhunski dizajn u 80 dekora udružen sa proverenim švajcarskim kvalitetom garantuje sigurnu investiciju.

Li&Co nudi srpskom tržištu i ekskluzivne podove napravljene od kože za sofisticirane kupce koji od svom prostoru žele da dodaju novu dimenziju i učine ga, sa sigurnošću se može tvrditi, drugačijim. Od ekskluzivnih programa, uz podove od kože, u Parkett Centru mogu se pogledati i kupiti i brendovi Admonter, Solidfloor i Garbelotto. Reč je o vrhunskim troslojnim i dvoslojnim parketima velikih formata koji kvalitetom izrade i izuzetnim dizajnom oplemenjuju svaki prostor u koji se polože.

Da priča bude sasvim zaokružena, te da i eksterijer bude na vrhunskom nivou, Alpod Flooring nudi drvene podne obloge za spoljnu upotrebu i drvene fasadne elemente.

Pored mnoštva podova, Alpodov Parkett Centar nudi kompletan asortiman dodatnih materijala – od alata za ugradnju podova, preko kozmetike za održavanje, do finih završnih detalja poput lajsni ili rozetni za radijatore uz profesionalnu uslugu ugradnje.

Parkett Centar – sveobuhvatno rešenje za podove!

Prethodni tekstThomsit profesionalna linija zapolaganje keramike
Sledeći tekstUZIN saradnja sa partnerima