Noć arhitekture biće održana danas od 16-22h u Beogradu

Pogledajte izložbu maketa, filmove po izboru zemalja učesnica i interesantna predavanja profesora arhitekture.

Povodom obeležavanja Svetskog dana arhitekture, Centralnoevropska kulturna platforma organizuje Noć arhitekture 2017 koja će se održati danas od 16.00 – 22.00 časova na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu.

Noć arhitekture u Beogradu organizuju Ambasada Slovačke Republike u Srbiji i Arhitektonski fakultet u Beogradu

Svečano otvaranje zakazano je za danas u 16h na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu.

Svoje izložbe će tokom ove manifestacije predstaviti pet država iz Centralne Evrope takozvane Srednjoevropske kulturne platforme (Slovačka, Češka Republika, Austrija, Mađarska i Poljska) i Srbija, a svečano otvaranje je zakazano za utorak, 3. oktobra u 16.00 časova na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu uz prisustvo NJ.E. Dagmar Repčekove, ambasadorke Slovačke Republike u Beogradu.

Makete, filmovi, predavanja

Tokom Noći arhitekture imaćete jedinstvenu priliku da vidite arhitektonske makete zanimljivih građevina i drugih objekata, ali i da pogledate različite filmove po izboru zemalja učesnica sa ciljem da se približe pojedini arhitektonski stilovi i periodi, a takođe su planirana i interesantna predavanja profesora arhitekture.

U inicijativi se definištu i stručni poslovi u arhitektonskoj delatnosti
Tokom Noći arhitekture imaćete jedinstvenu priliku da vidite arhitektonske makete zanimljivih građevina i drugih objekata

Noć arhitekture u Beogradu organizuju Ambasada Slovačke Republike u Srbiji i Arhitektonski fakultet u Beogradu.