Reč urednice: Novi format, novi dizajn, nove teme ili nikad dosta novina

Dragana Rajkov, urednica časopisa PODOVI - Hidroizolacija & Termoizolacija
Dragana Rajkov, urednica časopisa PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija

Poštovani,

Iza nas je 50 naslovnih strana i malo je reći da smo na svaku ponosni. Jer, složićete se sa nama da bi ranije bilo u najmanju ruku pretenciozno predstavljati 51. broj, ali na medijskom prostoru Srbije opstati 13 godina u redovnom izlaženju, ravno je ozbiljnom podvigu.

Poslednju etapu našeg razvoja obeležio je jubilarni, 50. broj koji je objavljen u novom formatu i potpuno novom ruhu. I ono što nas jako raduje, dočekan je sa pozitivnim reakcijama i kritikama od naših čitaoca, klijenata, prijatelja. Hvala Vam svima za lepe reči.

Novi format, novi dizajn, nove teme ili nikad dosta novina. Stoga smo odlučili da od ovog broja, kao redovna rubrika u časopisu bude „Predstavljamo menadžera“ u okviru koje ćemo Vas iz broja u broj upoznavati sa menadžerima koji predstavljaju kompanije sa kojima sarađujemo, i verujemo da će nam svima biti dragocena njihova iskustva.

Takođe, sa ponosom ističemo i da je naš portal www.podovi.org tokom proteklog perioda, beležio rekord po broju poseta i posetilaca. Osim toga, i naši nalozi na društvenim mrežama pokazali su se kao veoma bitan izvor informisanja. I baš zbog svega navedenog, trudimo se da radimo i iznad svog maksimuma, kako bi opravdali vaše poverenje.

Zabrane okupljanja i težnja ka smanjenju broja ljudi u istim prostorijama, ali i lična i pojedinačna zabrinutost od širenja zaraze, doveli su do toga da je i ove godine nažalost otkazan Sajam građevinarstva u Beogradu koji smo svi željno isčekivali. U stara dobra vremena u ovom periodu smo sabirali utiske sa sajma, a danas svima nama nedostaju sajamska druženja i upoznavanje sa novim proizvodima i potencijalnim klijentima. Trajanje korona virusa se produžilo, i ne znamo koliko će još trajati. Znamo samo da smo mi spremni da se borimo i da sačuvamo zdravlje, biznis i uopšte, zdrav razum. A naš najjači saveznik u toj borbi je naš tim koji diše kao jedan i naši klijenti koji nam ukazuju poverenje.

NOVO, majsko, izdanje časopisa „PODOVI” možete čitati na LINKU!

Građevinska sezona je u punom jeku i trend rasta se nastavlja i u ovoj godini. Međutim, pandemija je stavila naglasak i na rast cena materijala i transporta. Koliko će poskupljenje da učestvuje u konačnoj ceni stana, zavisi od tržišta. Kako stvari stoje cena kvadrata će i dalje rasti, kako zbog potražnje tako i zbog rasta cena građevinskog materijala.

Na svima nama je da igramo po notama koje sami komponujemo i verujemo u još bolje sutra! Samo pozitivan stav i sve će doći na svoje mesto!

Časopis PODOVI - Hidroizolacija & Termoizolacija broj 51, maj 2021
Časopis PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija broj 51, maj 2021

Dragana Rajkov potpis

Budite nam zdravi, čitamo se i dalje!
Dragana Rajkov,
urednica izdanja