Norveški radijatori greju građane srbije već 18 sezona

Rovex inženjering d.o.o. - Norveški radijator

SADA VEĆ DAVNE 2000. GODINE NA TRŽIŠTU SRBIJE POSTOJALI SU RAZLIČITI TIPOVI GREJANJA, TA PEĆI, KVARCNE GREJALICE, KALJEVE PEĆI ITD. ROVEX INŽENJERING JE UVIĐAJUĆI POTREBU ZA ZDRAVIM I EKONOMIČNIM GREJANJEM USPOSTAVIO SARADNJU SA NORVEŠKOM KOMPANIJOM ADAX I PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU RADIJATORA SERIJE GLAMOX 3001. UBRZO NAKON POJAVLJIVANJA SERIJA GLAMOX 3001 POSTALA JE POZNATA KAO NORVEŠKI RADIJATORI.

Ekonomičnost, ekologija i veoma skladan skandinavski dizajn osnovne su prednosti Norveških radijatora. Kada dodamo besprekoran kvalitet izrade i dugovečnost proizvoda uz garanciju od 5 godina Norveški radijatori su idealno rešenje za Vaš stan, kuću ili poslovni prostor.

Pre 18 sezona na tržištu smo bili zastupljeni samo za familijom radijatora GLAMOX 3001. Stalni razvoj i unapređenje proizvoda kao i potreba da se udovolji zahtevima kupaca doveli su razvoja modela ADAX NEO. Koji j euspeo da se uklopi u svaki prostor svojim dizajnom i paletom boja. Osluškujući zahteve naših kupaca i poslovnih ljudi koji žele da imaju jednostavno grejanje koje ne zahteva posebno programiranje na tržište smo lansirali i seriju ADAX ECO BASIC 2017. godine.

ZAŠTO NORVEŠKI RADIJATORI

Osnovni princip rada Norveškog radijatora zasnovan je na principu konvekcije. Električna energija zagreva posebno konstruisan grejač koji direktno greje vazduh u Vašem prostoru. Cirkulacija vazduha kroz radijator je potpuno prirodna, bez ventilatora.

Precizan elektronski termostat omogućuje korisnicima da energiju za grejanje troše u skladu sa sopstvenim potrebama i ritmom života. Onda kad im treba i koliko im treba. Sistemi grejanja Glamox 3001 i ADAX Neo sa svojim programabilnim termostatom mogu se prilagoditi potrebama i načinu života i omogućiti uštedu energije i do 50% u odnosu na druge klasične sisteme grejanja.

SAVREMENI DIZAJN

Kada smo već u mogućnosti da biramo lep televizor, frižider, nameštaj ili zavesu zašto ne bismo imali i lepo grejno telo. Norveški radijatori GLAMOX, ADAX NEO i ADAX ECO BASIC su upravo spoj lepog dizajna i kvalitetnog grejanja. Dizajn bez oštrih ivica i niska temperatura tela radijatora veoma su bitni posebno u sobama u kojima borave deca. Naravno, isti kriterijumi vrede i kada birate grejanje za školu, kancelariju, dnevni boravak…

EKONOMIJA, EKOLOGIJA, ESTETIKA

Fleksibilnost sistema, moderan dizajn i uklapanje u svaki prostor omogućuju opremanje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora etapno i u skladu sa dizajnerskim zahtevima. Ekonomija, ekologija i estetika su tri osnovne prednosti koje koje Vam pruža Norveški radijator Glamox 3001.

Rovex logo

ROVEX INŽENŽENJERING d.o.o.
A: Đorđa Stanojevića 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
T: +381 11 785 68 33 • +381 11 311 52 08
W: www.rovex.rs • E: prodaja@rovex.co.rs

Prethodni tekstItison ili tepih? Kako napraviti pravi izbor
Sledeći tekstFokusirajte se na pod – neobični tepisi današnjice