Norveški radijatori greju građane Srbije već 23 godine

Sada već davne 2000. godine na tržištu Srbije postojali su različiti tipovi grejanja, TA peći, kvarcne grejalice, kaljeve peći itd. Rovex Inženjering je uviđajući potrebu za zdravim i ekonomičnim grejanjem uspostavio saradnju sa norveškom kompanijom ADAX i predstavio najnoviju seriju radijatora serije GLAMOX 3001. Ubrzo nakon pojavljivanja serija GLAMOX 3001 postala je poznata kao Norveški radijatori.

Ekonomičnost, ekologija i veoma skladan skandinavski dizajn osnovne su prednosti Norveških radijatora. Kada dodamo besprekoran kvalitet izrade i dugovečnost proizvoda uz garanciju od 5 godina Norveški radijatori su idealno rešenje za Vaš stan, kuću ili poslovni prostor.

Pre 23 godine na tržištu smo bili zastupljeni samo za familijom radijatora GLAMOX 3001, stalni razvoj i unapređenje proizvoda kao i potreba da se udovolji zahtevima kupaca doveli su razvoja modela ADAX NEO BASIC koji je svojim dizajnom i paletom boja uspeo da se uklopi  u svaki prostor.

Savremena tehnologija i sve veća upotreba mobilnih telefona omogućila je da naše grejanje ponesemo sa sobom i da upravljamo našim grejanje u skladu sa trenutnim potrebama. Serija ADAX NEO WiFi pruža Vam osim mogućnosti koje Vam daje ADAX NEO i mogućnost da putem mobilnog telefona daljinski upravljate Vašim grejanjem.

Osluškujući zahteve naših kupaca i poslovnih ljudi koji žele da imaju jednostavno grejanje koje ne zahteva posebno programiranje na tržište smo lansirali i seriju ADAX ECO BASIC 2017 godine.

ZAŠTO NORVEŠKI RADIJATORI

Osnovni princip rada Norveškog radijatora zasnovan je na principu konvekcije. Električna energija zagreva posebno konstruisan grejač koji direktno greje vazduh u Vašem prostoru. Cirkulacija vazduha kroz radijator je potpuno prirodna, bez ventilatora.

Precizan elektronski termostat omogućuje korisnicima da energiju za grejanje troše u skladu sa sopstvenim potrebama i ritmom života. Onda kad im treba i koliko im treba. Sistemi grejanja Glamox 3001 i ADAX Neo sa svojim programabilnim termostatom mogu se prilagoditi potrebama i načinu života i omogućiti uštedu energije i do 50% u odnosu na druge klasične sisteme grejanja.

SAVREMENI DIZAJN

Kada smo već u mogućnosti da biramo lep televizor, frižider, nameštaj ili zavesu zašto ne bismo imali i lepo grejno telo. Norveški radijatori GLAMOX, ADAX NEO i ADAX ECO BASIC su upravo spoj lepog dizajna i kvalitetnog grejanja. Dizajn bez oštrih ivica i niska temperatura tela radijatora veoma su bitni posebno u sobama u kojima borave deca. Naravno, isti kriterijumi vrede i kada birate grejanje za školu, kancelariju, dnevni boravak…

EKONOMIJA, EKOLOGIJA, ESTETIKA

Fleksibilnost sistema, moderan dizajn i uklapanje u svaki prostor omogućuju opremanje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora etapno i u skladu sa dizajnerskim zahtevima. Ekonomija, ekologija i estetika su tri osnovne prednosti koje koje Vam pruža Norveški radijator Glamox 3001.

Rovex logo

ROVEX INŽENŽENJERING d.o.o.
A: Bulevar Crvene Armije 11b lokal 7,  Novi Beograd, Bellville
T: +381 11 785 68 33 • +381 11 311 52 08
W: www.rovex.rs • E: prodaja@rovex.co.rs