Modularni tepisoni za poslovni prostor i njegove prednosti

Složićete se da živimo u vremenu apsurda gde, sa jedne strane imamo sve razvijeniju pametnu tehnologiju koja bi nam trebala pomoći u poslovanju, a sa druge sve više uočavamo kako se ljudska produktivnost rapidno smanjuje. Da li su u pitanju međusobne uzročno-posledične veze, da li se radi o velikim zahtevima tržišta i poslodavaca, ili je fokus potpuno nestao iz kancelarije? Činjenica je da se promene na globalnom poslovnom planu dešavaju. Dok svet pokušava da pronađe rešenje u vidu četvorodnevne radne nedelje ili manjeg broja radnih sati na dnevnom nivou, mi vam predstavljamo: modularni tepisoni za poslovni prostor kao osnovu za kvalitetno uređenje i stvaranje novog poslovnog okruženja, koje će stvoriti bolje uslove za produktivnost radnika.

Tepison je tekstilna podna obloga koja se koristi u stambenim, ali podjednako često i u poslovnim prostorima, što, očito, ukazuje na činjenicu da postoje opravdani razlozi za to. Kada je poslovni prostor u pitanju evo razloga zašto je tepison jedna od najčešće biranih podnih obloga.

Tepison je dobar izolator prostora

Kako bi produktivnost bila što veća, neophodno je obezbediti miran, tih prostor, adekvatan za koncentraciju i obavljanje poslovnih obaveza. To zna biti veoma izazovno u uslovima kada je veći broj zaposlenih na jednom mestu, a posebno kada je veća frekvencija ljudi, klijenata i zaposlenih. Tepison za poslovni prostor se u tim uslovima pokazao kao odlično rešenje, budući da predstavlja značajan izolator, koji ne samo da upija buku, tu je i da pruži topao i ugodan prostor za rad.

Tepison za lepši i privlačniji izgled kancelarije

Složićete se da je uvek lepše raditi u lepom i prijatnom okruženju, jer isto utiče da zaposleni budu opušteniji, ali i spremniji za rad. Zamislite samo da li vam je prijatnije i da li ste fokusiraniji kada sedite u toploj kancelariji gde se ne čuje buka koraka, pomeranje stolica, gde su boje usaglašene, ili u kancelariji gde su vam noge konstantno na hladnoj, neudobnoj podlozi, gde buka dopire sa svih strana, a ni estetika nije na zavidnom nivou. Ne može da se poredi, zar ne?

Dizajn enterijera VEGA IT Radnički sa etisonima BBLQ od strane kompanije Modularni Podovi
Projekat: VEGA IT Radnički / Autor projekta: Synthesis Quatro / foto: Jovana Rakezić

Da li su tepisoni sigurni?

Da, tepisoni su veoma sigurne podne obloge koje biste voleli da imate u svojoj kancelariji ili nekom drugom poslovnom prostoru. Ne samo da su protivklizni, tepisoni su antistatički podovi, te kao takvi su korisni u prostorima u kojima se nalazi veliki broj kompjutera i drugih električnih uređaja. Nezapaljivi su i nema bojazni da može doći do neželjenih situacija.

Modularni tepisoni za poslovni prostor nisu teški za održavanje

Za tepisone važi da upijaju prašinu i sve druge nečistoće. I to je tačno i dobro, jer nečistoće ne lete u vazduhu, nego su skoncentrisane u tepisonu.

Da, neophodno je redovno održavati tepison, baš kao i svaku drugi podnu oblogu. U zavisnosti od debljine samog modularnog tepisona za poslovni prostor, zavisi koliko često ćete ga održavati. Taj raspon se kreće od jednom dnevno do jednom nedeljno. Pa i nije tako strašno, s obzirom na to šta sve dobijate kada birate modularni tepison za poslovni prostor. Nije li tako?

Šta su modularni tepisoni?

Tepisoni koji pružaju posebnu estetiku su tzv. modularni tepisoni koji se, za razliku od nekadašnjih tepisona od zida do zida, postavljaju u delovima, najčešće kvadratnog oblika. Na taj način, umesto jednolične podne površine imate mogućnost stvaranja i kreiranja sopstvenog dizajna i uređenja prostora u vašem stilu i to za mnogo kraće vreme. Sa druge strane, ukoliko dođe do oštećenja ili prljanja nekog dela, problem se može rešiti jednostavnom zamenom tog dela, umesto menjanja kompletnog tepisona što bi bio slučaj kod tepisona u rolnama.

Nemiran dizajn inspirisan oblacima, uvek moderan, uvek jedinstven i uvek drugačiji. Izaberite svoje omiljene nijanse i hodajte po oblacima
foto: Modularni Podovi

Modularni tepisoni – gde kupiti?

Ako niste sigurni gde da nađete i kupite ovu vrstu tepisona, pravi odgovor je Modularni Podovi d.o.o. Pitate se zašto? Zato što je u pitanju ozbiljna kompanija koja se, nepune dve decenije, bavi opremanjem enterijera modularnim podovima visokog kvaliteta i poznatih proizvođača. Ukoliko ste radi da svoje poslovno okruženje uredite po poslednjim standardima, izborom modularnih tepisona, ovo je adresa na koju možete da se obratite.

Širok izbor dezena, struktura, boja, cena tepisona pružiće vam tačno ono rešenje koje vam je potrebno da na jedan kvalitetan, siguran, brz i finansijski isplativ način opremite ili renovirate vaš poslovni prostor i obradujete svoje zaposlene koji će vam uzvratiti većom produktivnošću i boljim rezultatima.

Čini se da će svi biti zadovoljni. Nije li tako?

Pa, vidimo se na nekim udobnijim, lepšim i sigurnijim stazama koje život znače.